Výběr vysílačky STARÝ
Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Re: Výběr vysílače
rozhodně Taranis plus nebo Taranis E
Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E
Spektrum byl i můj favorit.. Co jsem tak koukal je hodně používaný.. Jen nemá Failsafe.
Budu používat Phoenix RC Pro V5.0 bude ho podporovat Taranis?
Budu používat Phoenix RC Pro V5.0 bude ho podporovat Taranis?
Naposledy upravil(a) janva9 dne stř 30.12.2015 21:30, celkem upraveno 1 x.
Ground Penetration Tester
Luky13 píše:Spektrum byl i můj favorit.. Co jsem tak koukal je hodně používaný.. Jen nemá Failsafe.
Má dosti silnou "uživatelskou základnu" a za zády Horizon Hobby, což je dostatečný argument při výběru s čím lítat. Ale jak už tu zaznělo, vzít do ruky a porovnat.
Luky13 píše: Jen nemá Failsafe.
Od kdy nemá Spektrum Failsafe ?
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
prtka píše:
Od kdy nemá Spektrum Failsafe ?
Špatně jsem koukal. Pardon
Kup Taranise a máš do smrti vystaráno.Spektrum je naprosto nespolehlivý-mluvím o Dx 5.Dy 6i ,Dx 7.Rozbil jsem díky nespolehlivosti přenosu signálu 2 éra,další kamarádi ještě více,všichni jsme přešli na Taranis a je po problémech!
Hmmm Taranis je všemocný .
To se tu můžeme dohadovat do nekonečna . S DX 6i , DX8 jsem nikdy neměl problém. ( A ne jenom já)
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Jardátor píše:Kup Taranise a máš do smrti vystaráno.Spektrum je naprosto nespolehlivý-mluvím o Dx 5.Dy 6i ,Dx 7.Rozbil jsem díky nespolehlivosti přenosu signálu 2 éra,další kamarádi ještě více,všichni jsme přešli na Taranis a je po problémech!
Měl jsem DX5e, poslední dva roky 6tku a o nespolehlivosti si můžu nechat leda zdát.
- pepinozbrna
- Kontaktovat uživatele:
prtka píše:Hmmm Taranis je všemocný .To se tu můžeme dohadovat do nekonečna . S DX 6i , DX8 jsem nikdy neměl problém. ( A ne jenom já)
Máš pravdu vše je otázkou toho jak co člověku padne do oka i ruky
Ale dejme si ruku na srdce kde Spektrum končí své možnosti ... Taranis teprve začíná ... a to je fakt
Nahoru to půjde ... dolů musí.
pepinozbrna píše:Máš pravdu vše je otázkou toho jak co člověku padne do oka i ruky![]()
Ale dejme si ruku na srdce kde Spektrum končí své možnosti ... Taranis teprve začíná ... a to je fakt![]()
![]()
Naučí tě třeba také lítat ? Na co ti budou " možnosti " když to neupáčkuješ ?
Futaba
Futaba
Taranis všemocný není,ale Spektrum ,mě i kamarády svojí nespolehlivostí velmi zklamalo.proto jsme změnili značku.DX 8 je o třídu výše,tzn.asi lepší než DX 6i a nižší.Měl jsem tolik fatálních závad u nové!!!! Dx 5 i Dx 6i,že jsem to snad nezažil u žádného výrobku.Sám technik u dovozce,kde jsem osobně byl přiznal,že počet reklamací je obrovský ale co prý chci u vysílačky za pár korun...Věřím,že spoustě lidí slouží bez problémů,já to štěstí neměl.Stačí si to tady trošku projet,kolik lidí má problémy u Spektrumu se ztrátou signálu,u Taranisu zatím ani jeden!!! 
Možná jedna trochu jiná rada než od ostatních, nicméně, každý většinou bude doporučovat to co má doma a s čím má zkušenost.
Píšeš že jsi začátečník a chystáš se lítat s vrtulníky řady 500 a pak s Goblinem.
Moje rada bude tedy úplně jiná. Ta rádia co máš ve výběru nejsou určitě špatná ani jedno, nicméně každé z nich má svá pro a proti.
Já bych šel spíše cestou toho, navštívit letiště kde budeš lítat a s místními vrtulníkáři si o tom popovídat, vzít si nějaké to rádio do ruky, osáhnout si ho a hlavně si nechat ukázat postupy programování a nastavování. Věř že je někdy strašně "příjemný" nastavovat cizí rádio někomu jinému a ještě navíc v jiném módu....
Letu zdar,
Pavel.
Píšeš že jsi začátečník a chystáš se lítat s vrtulníky řady 500 a pak s Goblinem.
Moje rada bude tedy úplně jiná. Ta rádia co máš ve výběru nejsou určitě špatná ani jedno, nicméně každé z nich má svá pro a proti.
Já bych šel spíše cestou toho, navštívit letiště kde budeš lítat a s místními vrtulníkáři si o tom popovídat, vzít si nějaké to rádio do ruky, osáhnout si ho a hlavně si nechat ukázat postupy programování a nastavování. Věř že je někdy strašně "příjemný" nastavovat cizí rádio někomu jinému a ještě navíc v jiném módu....
Letu zdar,
Pavel.
http://www.klombrandys.cz/index.php?menu=9&idc=11
- jaroslav.falcon
a co třeba Aurora A9X
, dotykáč, pohodlné ovladání, spolehlivá, s maxima RX 5ms latence. Nezávislé napájení RX do 36V s telemetrii v základu. Což je vhodné pro bezpádlo se záchranou - odolnější proudovým rázům.
co jsem videl u nás tak spectrum bylo nejnáchylnější na rušení.
co jsem videl u nás tak spectrum bylo nejnáchylnější na rušení.
Naposledy upravil(a) jaroslav.falcon dne stř 30.12.2015 22:20, celkem upraveno 1 x.
pepinozbrna píše:Máš pravdu vše je otázkou toho jak co člověku padne do oka i ruky![]()
Ale dejme si ruku na srdce kde Spektrum končí své možnosti ... Taranis teprve začíná ... a to je fakt![]()
![]()
A k čemu miliardu možností v nastavení, když jich použiji jen několik? To je jako Bugatti Veyron na silnici 2. třídy.