Výběr vysílačky STARÝ

Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Zamčeno
Zpráva
Autor
holmer83

Re: Výběr vysílače

#316 Příspěvek od holmer83 »

rozhodně Taranis plus nebo Taranis E
Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E
Luky13

#317 Příspěvek od Luky13 »

Spektrum byl i můj favorit.. Co jsem tak koukal je hodně používaný.. Jen nemá Failsafe.
Budu používat Phoenix RC Pro V5.0 bude ho podporovat Taranis?
janva9

#318 Příspěvek od janva9 »

:D :D Za mne jasná volba. MZ-24(stačila by i MZ-18) + GR-18 PRO + Brushless Control+T regulátor. Vysílač a bezpádlový přijímač koupíš v sadě a regulátor s telemetrií přikoupíš podle potřeby proudové zátěže. Funguje to perfektně a vše nastavuješ z vysílače. :)
Naposledy upravil(a) janva9 dne stř 30.12.2015 21:30, celkem upraveno 1 x.
Ground Penetration Tester
DXS

#319 Příspěvek od DXS »

Luky13 píše:Spektrum byl i můj favorit.. Co jsem tak koukal je hodně používaný.. Jen nemá Failsafe.

Má dosti silnou "uživatelskou základnu" a za zády Horizon Hobby, což je dostatečný argument při výběru s čím lítat. Ale jak už tu zaznělo, vzít do ruky a porovnat.
prtka
Kontaktovat uživatele:

#320 Příspěvek od prtka »

Luky13 píše: Jen nemá Failsafe.

Od kdy nemá Spektrum Failsafe ?
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Luky13

#321 Příspěvek od Luky13 »

prtka píše:
Od kdy nemá Spektrum Failsafe ?

Špatně jsem koukal. Pardon :)
Jardátor

#322 Příspěvek od Jardátor »

Kup Taranise a máš do smrti vystaráno.Spektrum je naprosto nespolehlivý-mluvím o Dx 5.Dy 6i ,Dx 7.Rozbil jsem díky nespolehlivosti přenosu signálu 2 éra,další kamarádi ještě více,všichni jsme přešli na Taranis a je po problémech!
prtka
Kontaktovat uživatele:

#323 Příspěvek od prtka »

Hmmm Taranis je všemocný . :roll: To se tu můžeme dohadovat do nekonečna . S DX 6i , DX8 jsem nikdy neměl problém. ( A ne jenom já)
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
DXS

#324 Příspěvek od DXS »

Jardátor píše:Kup Taranise a máš do smrti vystaráno.Spektrum je naprosto nespolehlivý-mluvím o Dx 5.Dy 6i ,Dx 7.Rozbil jsem díky nespolehlivosti přenosu signálu 2 éra,další kamarádi ještě více,všichni jsme přešli na Taranis a je po problémech!

Měl jsem DX5e, poslední dva roky 6tku a o nespolehlivosti si můžu nechat leda zdát.
pepinozbrna
Kontaktovat uživatele:

#325 Příspěvek od pepinozbrna »

prtka píše:Hmmm Taranis je všemocný . :roll: To se tu můžeme dohadovat do nekonečna . S DX 6i , DX8 jsem nikdy neměl problém. ( A ne jenom já)

Máš pravdu vše je otázkou toho jak co člověku padne do oka i ruky :D

Ale dejme si ruku na srdce kde Spektrum končí své možnosti ... Taranis teprve začíná ... a to je fakt :lol: :lol: :lol:
Nahoru to půjde ... dolů musí.
prtka
Kontaktovat uživatele:

#326 Příspěvek od prtka »

pepinozbrna píše:Máš pravdu vše je otázkou toho jak co člověku padne do oka i ruky :D

Ale dejme si ruku na srdce kde Spektrum končí své možnosti ... Taranis teprve začíná ... a to je fakt :lol: :lol: :lol:

Naučí tě třeba také lítat ? Na co ti budou " možnosti " když to neupáčkuješ ? :D

Futaba
Jardátor

#327 Příspěvek od Jardátor »

Taranis všemocný není,ale Spektrum ,mě i kamarády svojí nespolehlivostí velmi zklamalo.proto jsme změnili značku.DX 8 je o třídu výše,tzn.asi lepší než DX 6i a nižší.Měl jsem tolik fatálních závad u nové!!!! Dx 5 i Dx 6i,že jsem to snad nezažil u žádného výrobku.Sám technik u dovozce,kde jsem osobně byl přiznal,že počet reklamací je obrovský ale co prý chci u vysílačky za pár korun...Věřím,že spoustě lidí slouží bez problémů,já to štěstí neměl.Stačí si to tady trošku projet,kolik lidí má problémy u Spektrumu se ztrátou signálu,u Taranisu zatím ani jeden!!! :D
pavelll

#328 Příspěvek od pavelll »

Možná jedna trochu jiná rada než od ostatních, nicméně, každý většinou bude doporučovat to co má doma a s čím má zkušenost.
Píšeš že jsi začátečník a chystáš se lítat s vrtulníky řady 500 a pak s Goblinem.
Moje rada bude tedy úplně jiná. Ta rádia co máš ve výběru nejsou určitě špatná ani jedno, nicméně každé z nich má svá pro a proti.
Já bych šel spíše cestou toho, navštívit letiště kde budeš lítat a s místními vrtulníkáři si o tom popovídat, vzít si nějaké to rádio do ruky, osáhnout si ho a hlavně si nechat ukázat postupy programování a nastavování. Věř že je někdy strašně "příjemný" nastavovat cizí rádio někomu jinému a ještě navíc v jiném módu....
Letu zdar,
Pavel.
http://www.klombrandys.cz/index.php?menu=9&idc=11
jaroslav.falcon

#329 Příspěvek od jaroslav.falcon »

a co třeba Aurora A9X :?: , dotykáč, pohodlné ovladání, spolehlivá, s maxima RX 5ms latence. Nezávislé napájení RX do 36V s telemetrii v základu. Což je vhodné pro bezpádlo se záchranou - odolnější proudovým rázům.

co jsem videl u nás tak spectrum bylo nejnáchylnější na rušení.
Naposledy upravil(a) jaroslav.falcon dne stř 30.12.2015 22:20, celkem upraveno 1 x.
DXS

#330 Příspěvek od DXS »

pepinozbrna píše:Máš pravdu vše je otázkou toho jak co člověku padne do oka i ruky :D

A k čemu miliardu možností v nastavení, když jich použiji jen několik? To je jako Bugatti Veyron na silnici 2. třídy.
Zamčeno

Zpět na „Výběr vysílače“