ohledne srovnavani - no, to je trochu orisek. Ja to nejak porovnal kombinaci uhelniku, suplery atd....
Uvazuju o tom ze bych zkusil navrhnout nejaky jednorazovy meridlo
Amper píše:spojku pro "Z" jsem rovnou koupil hlinikovou
ohledne srovnavani - no, to je trochu orisek. Ja to nejak porovnal kombinaci uhelniku, suplery atd....
Uvazuju o tom ze bych zkusil navrhnout nejaky jednorazovy meridlo
jozefbb píše:Ja som spojku riesil takto aspon trochu pruzna , nemcur to spojil natvrdo/hore/ ja som spravil novu a odlahcil.
Amper píše:Koncovky se sroubama na stelovani napeti jsem nekde videl, mrkni po thingi
Celeron píše:Montuju právě rám na dřevotřískovou základnu a je to docela makačka vyůhlovat. Půjčil jsem si metrovou šupléru a není to ono, i když se proměří vzdálenosti protějších trubek rámu, stále to je trochu koso3,14ča. Napadlo mě sehnat 2 nebo 4 broušený (nebo aspoň soustružený špalky minimálně fí 100 a minimální délky 120mm a dát je do rohů s dotykem na obě trubky a pak měřit úhlopříčky na rovnost a doklepávat. Zatím jsem sehnal měrový 80 mm špalky a ty jsou malý, naráží na blok křížení trubek. Snad to nějak dopadne...
Co tomu říkají místní nástrojaři, třeba Jova nebo Lark? Tedy pokud to čtou.![]()
Jirka
Lark píše:Jak jsem čet tak si to vyrovnal do 0,1 ale myslím, že je to na dřevěné konstrukci dlouhodobě neudržitelné.