Když jsem začal, tak jsem taky sháněl Foamboard. To co používá Flitetest se dá sehnat, ale docela draze. Přímo papírem polepený XPS mají ve skladu Nielsen v Praze, telefonoval jsem tam a prodají i jeden kus(při osobním odběru). Deska ale stála kolem stovky, což je dost. Nakonec jsem v OBI koupil 5mm desky XPS pod plovoučku Je na tom napsáno Decor Floor. Barva grafitově šedá, balení 5m2 (10ks desek 1mx0.5m) za sympatických 200Kč. Před rozřezáním polysterenu to polepím z hladké strany obyčejnou lepící páskou za pár korun. S tavnou pistolí jsem měl jen dvě komplikace a to že moje malá 20W neslepí velkou plochu jako třeba křídlo na Explorera. Jinak mi to lepidlo nepřijde že by rychle chladlo, ale spíš obráceně - natavuje mi občas polystyren. Postavil jsem FT Explorer na naučení a už na něm nemám nic původního a FT Mini Scout, který jsem polepil folií od kamarádky z reklamky

Jestli chceš stavět křídlo, tak zrovna dneska vyšel návod na nový model FT Mighty Mini Arrow. To bude ale na začátek asi zbytečně rychlý.
https://www.youtube.com/watch?v=cD2Ca2oskVs