ZDZ 60

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Zpráva
Autor
VTjr

Re: ZDZ 60

#46 Příspěvek od VTjr »

Ale veď ho nikto nenúti aby upravoval nejaké superdrahé superkvalitné značkové kľuče. :o
Nech si v železiarstve kúpi za pár korún ten najlacnejší čierny trubkový kľúč príslušného rozmeru šesťhranu sviečky a nech si ho dá niekde zvonku v potrebnej dĺžke osústružiť na vnútorný priemer toho krúžku minus 0,1mm! :!: Ak niekomu tak strašne záleží na imidži, tak uisťujem, že tie osústružené hranky budú celkom pekne svietiť a bude to vyzerať veľmi profi. :wink:

Čo myslíš, v MVVS alebo ZDZ tie kľúče čo pribaľujú k motorom, ako ich robia? Nakúpia vo veľkom najlacnejšie, osústružia to a nanajvýš to dajú pochrómovať alebo ak veľmi šetria tak pozinkovať. Nakoniec pochrómovať alebo pozinkovať si to môže dať aj on. :lol:
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
jarinelli

#47 Příspěvek od jarinelli »

Hoši díky, díky moc za rady, tedy spíše spousty pindů o mém vkusu. Je mi jasné, že si ho budu muset dotvořit. Nicméně jsem čekal, že se mezi vámi, zkušenými debatéry najde nějakej "profík", kterej mi řekne: "jó tenhle klíč jsem koupil tam a tam". Takže díky, rady typu udělej si sám, jsem nehledal. Nazdar.
Lark

#48 Příspěvek od Lark »

Vždyť jsem ti to napsal jak jsem to řešil u ROTO. Myslím, že to bude na ZDZ stejné. Změř vnitřní průměr průměr toho hrníčku. Já ho mám 22mm a v Grentu v MB jsem koupil originál ořech na svíčky TONA 16, na kterém jsem nic upravovat nemusel. Když tak si vem do krámu sebou šupléru.
Naposledy upravil(a) Lark dne úte 19.01.2016 23:09, celkem upraveno 1 x.
doubravka
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od doubravka »

jarinelli píše:Hoši díky, díky moc za rady, tedy spíše spousty pindů o mém vkusu. Je mi jasné, že si ho budu muset dotvořit. Nicméně jsem čekal, že se mezi vámi, zkušenými debatéry najde nějakej "profík", kterej mi řekne: "jó tenhle klíč jsem koupil tam a tam". Takže díky, rady typu udělej si sám, jsem nehledal. Nazdar.

Skoda ze nebydlis pobliz,tech klicu mam vic.klidne bych ti jeden dal...takhle upravenej klic krom mvvs a zdz ,nebo rota nekoupis...;-)
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
Lark

#50 Příspěvek od Lark »

Proč by ho nekoupil? Čekám kdy změří ten vnitřní průměr hrníčku. Tenhle má vnější průměr 21,5mm a už to sem píšu potřetí.
http://www.autopotreby-pm.cz/product/gola-sady_-klice_-___/gola-nastavec/03101sb---klic-na-svicky-16mm/291
doubravka
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od doubravka »

Lark píše:Proč by ho nekoupil? Čekám kdy změří ten vnitřní průměr hrníčku. Tenhle má vnější průměr 21,5mm a už to sem píšu potřetí.
http://www.autopotreby-pm.cz/product/gola-sady_-klice_-___/gola-nastavec/03101sb---klic-na-svicky-16mm/291

ja mel na mysli ten original co k tomu dodavaji.
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
Lark

#52 Příspěvek od Lark »

Ten originál co jsem já měl u ROTO stojí za prd, protože je nekvalitně slisovaná trubka a na svíčce má hrozný vakl, proto jsem se pídil po kvalitním ořechu. Ty od ZDZ jsem v ruce neměl, ale podle obrázku to vypadá naprosto stejně.
Rosta2
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Rosta2 »

Jjj i ten klíč od ZDZ je taky takový šmejd, ale zatím se s ním dá dělat.
jarinelli

#54 Příspěvek od jarinelli »

Tak jsem ho objednal. Díky.
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“