Pomůcka k zapichování špendlíků - inspirace
Re: Pomůcka k zapichování špendlíků - inspirace
Ty špendlíky jsem u nich bral a věř že pokud by měli nějaké brutální poštovné tak bych to vzal jinde 
jyrry.webnode.cz
A tak já to vemu u toho modellstudia, jak jste dával odkaz. Děkuji
Klidně vyplň objednávku a v cca předposledním kroku by se mělo ukázat to poštovné, pak se rozhodneš...
jyrry.webnode.cz
Jasně, není nic jednoduššího, než objednávku případně zrušit. Takové obchody se mi ale moc nelíbí. Mají rovnou napsat cenu poštovného a k tomu připsat, že se mohou ceny jemně lišit podle ceníku pošty, ne?
Tak jsem si ty špendlíky objednal a není tomu tak. Na mail mi přišla i kopie faktury, kde je cena za přepravu 0,00 kč a je tam odkaz na ČP, že podle jejich aktuálního ceníku. Tak snad to bude OK. Zatím beru jen jednu krabičku na zkoušku.
Jo,špendlíky... Já kdysi jako kluk zaléval ty krejčovské do olova/větší hlavičky/,to byly výsledky!
Ale teď,když je fakt nouze a já těm potvorám od wasrftáka nemůžu přijít na jméno napadlo mě zda by nešly použít injekční jehly - nezkoušel jste to někdo? Cena by prošla:
http://zdravotnicke-materialy.cz/eshop/injekcni-jehly-kanyl/detail-produktu/jehla-inj-kdm-25g-0-5x25mm-oranzova-100ks/kdm900642/2
Jinak mi asi nezbyde,než vyrábět. Ale do olova už nepůjdu...
S62
Ale teď,když je fakt nouze a já těm potvorám od wasrftáka nemůžu přijít na jméno napadlo mě zda by nešly použít injekční jehly - nezkoušel jste to někdo? Cena by prošla:
http://zdravotnicke-materialy.cz/eshop/injekcni-jehly-kanyl/detail-produktu/jehla-inj-kdm-25g-0-5x25mm-oranzova-100ks/kdm900642/2
Jinak mi asi nezbyde,než vyrábět. Ale do olova už nepůjdu...
FunCub,Solius,Texas-"Rudý skřet", Middle Stick, Admirál II... + Graupner Mx-20 Hott
Jehly mě jednou taky napadly, ale mám zásoby klasických modelářských, tak na ně nedošlo. To zalejvání jsem dělal i já. Jsem si udělal epoxidovou formu podle mod. špendlíku a do ní zalejval krejčovské kalené špendlíky. Nešlo poznat rozdíl od těch originálních. Bylo to před cca 35 lety. 
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.