Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Apropos momentálně je k prodeji louka o výměře 4450m2 (to samo o sobě na létání nestačí ale na slušnou rwy a zázemí ano) v obci Křenek mezi Kostelcem nad Labem a Starou Boleslaví. Vzhledem k tomu že metr je za cca 60 Kč, předpokládám že tam nepůjde stavět. Je to zřejmně v zátopové oblasti Labe.
když jsem hrával minigolf měli jsme heslo: "tak ať to padá"
Myslíš toto ? Nevypadá špatne, keď sa "pár" ľudí na to zloží...
Nabízíme Vám k prodeji louku v Křenku o celkové výměře 4425 m2. Příjezdová cesta k louce. Možnost využití jako letiště pro modeláře, cvičiště psů, aj. Více na www.realitylive.cz
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
60,- Kč za metr vypadá dobře, škoda, že to není někde v okolí Lysé/Milovic :-( To jsem zvědav co tam bude za okolí - minule jsem si na letišti v Milovicích všiml dopisu se stížností na MÚ, že lítaj UL kolem obce a koukaj do zahrádek :-)
Tá cena nie je problém, to je skoro zadarmo... otázkou je, koľko do toho bude treba ešte investovať, aby z toho bolo slušné modelárske letisko. A druhá vec je hluk zo spalovákov a príp. nebezpečná blízkosť Labe.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Pokud by pozemek vyhovel potrebam modelaru, je to opravdu zajimava moznost. Ovsem neumim si predstavit, ze by jej primo vlastnilo cca. 20 ruznych fyzickych osob.
Katana VA * Blade Freeair * Puding * Filip 400 sport - 6EX Fasst