blesk píše:A nebo si založí druhý účet a přeplatí těch 10kč. Aukru pak jen pošle bakšiš z prodeje

(moje metoda to není, na aukru jsem v životě nic neprodával

)
asi to bude u některých prodejcu vcelku běžná praxe, sledoval jsem na aukru jednou dva zesilovače a pruběžně se prodávali pořád dokolečka asi pul roku-- výkonovej koncák sanyo a Accuphase--za prodaných cca 15k mi vždy přišlo divné, proč ho zase po týdnu znovu prodávají

tu bundu bych zkusil 1500kč--kup ted , ale chtělo by to tam napsat alespon šíře v ramenou--ve šveh u rukávu a délku rukávu.
já na aukru nikdy nic neprodával, pouze kupoval, ale zrovna dnes jsem mluvil s paní, co tam dává už v podstatě vše, co by stejně odnesla k popelnici a docela si to pochvalovala---né, že by zbohatla, ale že nemá blbej pocit, že jde použitelnou věc vyhodit, elektroniky se prý zbavuje tak do týdne, ale oblečení--dětské věci se prý prodávají huř.
poplatky z prodeje ---umístění do aukce prý nestojí vubec za řeč, pár halířu.
akorát ten opruz to zabalit a poslat poštou, to by mě asi kuli třeba vydražené stovce moc nebavilo a asi by mi v případě vydražení nezbylo, než ten opruz podstroupit a vydraženou věc kupujícímu odeslat .
já bych tu bundu zkusil za těch 1500kč kup ted, jinak se obávám, že se nevydraží ani za pětikilo, ale v noci po pár pivech si umím představit, že těch 1500 někdo nakonec odklikne---beru to podle sebe