Registrace už i v Rusku.

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
dudaj

Re: Registrace už i v Rusku.

#16 Příspěvek od dudaj »

[quote="pepinozbrna"
Je ale fakt že jsme si to zavinily samy .[/quote]

jsem si říkal, že za to můžou jenom ženský - a chlapi v tom nejedou :D

Jen mne překvapilo, že pepínozbrna je taky ženská - na zapřenou :lol: :lol:
OK2BUH

#17 Příspěvek od OK2BUH »

Radši do toho nerejpej nebo ti někdo vytkne, že chlapy jsou vždy s tvrdým jak tady často vidím. :)
pepinozbrna
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od pepinozbrna »

dudaj píše:[quote="pepinozbrna"
Je ale fakt že jsme si to zavinily samy .

jsem si říkal, že za to můžou jenom ženský - a chlapi v tom nejedou :D

Jen mne překvapilo, že pepínozbrna je taky ženská - na zapřenou :lol: :lol:[/quote]
No jo no pravdu máš :) ale za všechno může Komenský před tím žádné -I - Y - nikoho netrápilo :lol: :lol: :lol:
Nahoru to půjde ... dolů musí.
OK2BUH

#19 Příspěvek od OK2BUH »

Ono už to nikoho netrápí ani dnes. Mladí inženýři už nemají vědomosti z knih ale z internetu a tam se pravopis moc nenaučí. Takže jsem tolerantní. Jenom se děsím okamžiku až v luxusním podniku uvidím nápis Mužy, to se počůrám už přede dveřmi. :)
JosefSvejk

#20 Příspěvek od JosefSvejk »

OK2BUH píše:Ono už to nikoho netrápí ani dnes. Mladí inženýři už nemají vědomosti z knih ale z internetu a tam se pravopis moc nenaučí. Takže jsem tolerantní. Jenom se děsím okamžiku až v luxusním podniku uvidím nápis Mužy, to se počůrám už přede dveřmi. :)

Naštěstí :roll: už jsem v takovém věku, že to brzy dokážu i bez toho nápisu. :wink:
jozefbb
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od jozefbb »

To vies ako to ide s vekom?
Sem tam mi ujde a hanbim sa za to,
.... A trapi ma to,
.... Je mi to jedno,
..... Som hrdy na to.
zdzd

#22 Příspěvek od zdzd »

OK2BUH píše:Jenom se děsím okamžiku až v luxusním podniku uvidím nápis Mužy, to se počůrám už přede dveřmi. :)

Je to tedy hodně off topic, ale když už tam jsme:

V Americe mne velmi pobavil nápis na hajzlíku v hospodě. Na dveřích, zevnitř: "Personál této restaurace je povinen si před puštěním této místnosti umýt ruce."

A v Japonsku, kde jsou všichni zatížení na uniformy a kdejaký podržtaška má uniformu a bílé rukavičky, jeden takový přiběhl k pisoáru vedle mne a dal se do díla. Myslíte, že si ty bílé rukavičky sundal? Tutéž otázku jsem pak položil ženě a juniorce, když jsem vyšel. Lehce znejistěly a pojaly neblahé podezření. Mladá se vyjádřila, že odteď až do smrti, když někoho takového uvidí, vybaví se jí myšlenka rukavičky, pisoár a... No, trefily se. :lol:
error414
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od error414 »

to ze se to bude registrovat s tim nemam vubec zadny problem, ale pokud to bude stat vic nez 5$ na 3 roky tak neuvidi ani korunu.
Logo 600 + spirit
master_raa
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od master_raa »

No cert vem $5... ale hlavne je jina skvela vlastnost CR, urednici a jejich dulezitost!!!

Na Floride jsem potreboval listek a to uz tam trojcili ze na cislo pasu... no co, online objednal, vyplnil a hned zaplatil pres net. Druhy den sem odpoledne se stavil na CityCenterInfo, ukazal pas, mrkli se na papuli a na data a listky byly moje. Zadny problem takhle vyresit elektronicke vizum, atd...

Obavam se, ze tady bude cena tak 200-300 za kazdy model. K tomu budou chtit pritahnout ero ze si ho nafoti sami, na miste aby clovek nepodvadel, vyplnit formular a za meeisc znovu na urad. Daji ti 300g ocelovy stitek umistit viditelne na konci praveho kridla... :lol:

Pred casem jsem nekde cetl nejaky navrh, snad EU, kde meli napad, ze ten registracni kod musi byt unikatni pro kazdy stroj a bude smuset mit kazdy dil oznacen vyrobnim identifikatorem. Coz bych chtel videt cinana jak znaci kazde zebro byt na CNC unikatnim kodem.

Je pravda, ze dneska kopteru koupis uz snad kolem 3-4 tisic a lita s tim venku kazdy. Takze staci aby ulitla pres plot a pokud trefi celni sklo auta, ridic se lekne a vpali do sloupu, tak je vymalovano. Bohuzel drive se v krouzku clovek naucil nejen stavet a litat, ale i pravidla a chovani. A to je to co lidem chybi. Samozrejme ze bylo min aut, vice volneho prostoru a primitivnejsi technika. Stejne chci videt ja kbudou resit ty, co si koupi prave ty hracky od cinana a vesch tech ruznych stankovych prodejcu. I ty vetsi 2 rotorove heli maji vice jak 250g
Taranis X9D Plus
Foto RC.CERNIK-NET.COM/CS/Gallery.html
Videa RC.CERNIK-NET.COM/CS/VideoGallery.html
error414
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od error414 »

to me ani nerikej :(, no tak jestli kvuli tomu budu muset jeste nekam jit a tak to maji asi smulu :(
Logo 600 + spirit
master_raa
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od master_raa »

Zatim jsem si delal srandu, ale po zkusenosti v ramci znovu vyrazeni VIN na aute kdy jsem lital furt mezi Magistratem a STK, proze STK neudela jediny krok bez papiru z Magistratu a Magistrat bez papiru z STK. A njkrasnejsi je ze tech kroku a to musis mit papir STK pro M aby ti M vystavil papir por STK a pak ti specializovane STK vyrazi VIN a zase s papirem z STK valis na M aby ti to doplnili do technicaku. A vsecko si foti primo STK nebo magistat. Takze pocitam, ze tady to bude minimalne stejna opicarna. A to ten VIN tam je asi na 3 mistech, takze se defakto jednalo jen o to ze z vyroby je na zadnim pricniku kufru a ted ho mam v predu u motoru na podbehu.

Vis jak by bylo super udelat 3 fotky mobilem, vyplnit formular, na konec kartou zaplatit 50 a do tydne by ti na mail prisel registracni kod, ktery by sis nalepil, napsal, nastrikal na ero a pohoda? Max jim poslal zaptky foto jako dukaz provedeni oznaceni...
Taranis X9D Plus
error414
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od error414 »

Jo ten tvuj navrh se me libi. A teda uprimnou soustrast s vinem :-(
Logo 600 + spirit
master_raa
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od master_raa »

Stalo me to 650 a den zivota. Doporucuju nepouzivat mozek jinak nasleduji tezke deprese.
Taranis X9D Plus
beka

#29 Příspěvek od beka »

error414 píše:to me ani nerikej :(, no tak jestli kvuli tomu budu muset jeste nekam jit a tak to maji asi smulu :(

No nechci strašit, ale aby jsi neměl smůlu ty.
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7
error414
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od error414 »

no zaplatit to asi budu muset, ale ty penize od statu dostanu zpet jinak
Logo 600 + spirit
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“