No cert vem $5... ale hlavne je jina skvela vlastnost CR, urednici a jejich dulezitost!!!
Na Floride jsem potreboval listek a to uz tam trojcili ze na cislo pasu... no co, online objednal, vyplnil a hned zaplatil pres net. Druhy den sem odpoledne se stavil na CityCenterInfo, ukazal pas, mrkli se na papuli a na data a listky byly moje. Zadny problem takhle vyresit elektronicke vizum, atd...
Obavam se, ze tady bude cena tak 200-300 za kazdy model. K tomu budou chtit pritahnout ero ze si ho nafoti sami, na miste aby clovek nepodvadel, vyplnit formular a za meeisc znovu na urad. Daji ti 300g ocelovy stitek umistit viditelne na konci praveho kridla...
Pred casem jsem nekde cetl nejaky navrh, snad EU, kde meli napad, ze ten registracni kod musi byt unikatni pro kazdy stroj a bude smuset mit kazdy dil oznacen vyrobnim identifikatorem. Coz bych chtel videt cinana jak znaci kazde zebro byt na CNC unikatnim kodem.
Je pravda, ze dneska kopteru koupis uz snad kolem 3-4 tisic a lita s tim venku kazdy. Takze staci aby ulitla pres plot a pokud trefi celni sklo auta, ridic se lekne a vpali do sloupu, tak je vymalovano. Bohuzel drive se v krouzku clovek naucil nejen stavet a litat, ale i pravidla a chovani. A to je to co lidem chybi. Samozrejme ze bylo min aut, vice volneho prostoru a primitivnejsi technika. Stejne chci videt ja kbudou resit ty, co si koupi prave ty hracky od cinana a vesch tech ruznych stankovych prodejcu. I ty vetsi 2 rotorove heli maji vice jak 250g