Dnes měli v několika městech znova otevřít Baumax. Když ho vloni zavřeli, šly zvěsti, že to koupil nějakej polskej řetězec s jiným názvem.
Byl jste se někdo kouknout, jestli se nějak změnil sortiment, nebo to bude při starým, jako Obi, Bauhaus a podobný?
Jirka
Znova otevřenej Baumax
- Jindra_S
- Kontaktovat uživatele:
Re: Znova otevřenej Baumax
Ve FM ho už otevřeli, byl jsem tam ve čtvrtek a na první pohled žádná změna. Pokud bych tam pro něco nešel cca před měsícem a nevšimnul si, že mají zavřeno z důvodu nějaké změny, ani bych si nevšimnul, že mělo dojít k nějaké změně.
Pokud k něčemu došlo, je to pravděpodobně v detailech, možná v cenách, ale rozhodně se z toho nestal jiný řetězec.
Pokud k něčemu došlo, je to pravděpodobně v detailech, možná v cenách, ale rozhodně se z toho nestal jiný řetězec.
-
Ahoj, některé převzalo OBI (Brno, Zlín, Jihlava...), z některých bude Mercury market, patřící nějakému polskému sdružení.
Graupner MC-20, Filip 600 V, EDGE 540 Great Planes, Z-37 Čmelák, Z-50
- maliborec2002
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem teda byl tam kde to koupilo Obi, uspořádání je tam stejné a v sortimentu se asi něco málo změnilo
DJI F450, APM, Neo M8N, Turn. i10, Sjcam 5000x elite, Feiyu 3D mini,Turn. Accucel 6
www.ITReports.cz
www.ITReports.cz
maliborec2002 píše:Já jsem teda byl tam kde to koupilo Obi, uspořádání je tam stejné a v sortimentu se asi něco málo změnilo
V Jihlavě OBI je nejdražší market.
- Vašek1948
- Kontaktovat uživatele:
V Č. Budějovicích to mají Poláci a sortiment zůstal vcelku stejný. Jen to je rozšířené o nábytek, hlavně kuchyně mají za dobré ceny.