Znova otevřenej Baumax

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Celeron
Kontaktovat uživatele:

Znova otevřenej Baumax

#1 Příspěvek od Celeron »

Dnes měli v několika městech znova otevřít Baumax. Když ho vloni zavřeli, šly zvěsti, že to koupil nějakej polskej řetězec s jiným názvem.
Byl jste se někdo kouknout, jestli se nějak změnil sortiment, nebo to bude při starým, jako Obi, Bauhaus a podobný?
Jirka
Jindra_S
Kontaktovat uživatele:

Re: Znova otevřenej Baumax

#2 Příspěvek od Jindra_S »

Ve FM ho už otevřeli, byl jsem tam ve čtvrtek a na první pohled žádná změna. Pokud bych tam pro něco nešel cca před měsícem a nevšimnul si, že mají zavřeno z důvodu nějaké změny, ani bych si nevšimnul, že mělo dojít k nějaké změně.
Pokud k něčemu došlo, je to pravděpodobně v detailech, možná v cenách, ale rozhodně se z toho nestal jiný řetězec.
-
TominoLel

#3 Příspěvek od TominoLel »

Ahoj, některé převzalo OBI (Brno, Zlín, Jihlava...), z některých bude Mercury market, patřící nějakému polskému sdružení.
Graupner MC-20, Filip 600 V, EDGE 540 Great Planes, Z-37 Čmelák, Z-50
maliborec2002
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od maliborec2002 »

Já jsem teda byl tam kde to koupilo Obi, uspořádání je tam stejné a v sortimentu se asi něco málo změnilo
DJI F450, APM, Neo M8N, Turn. i10, Sjcam 5000x elite, Feiyu 3D mini,Turn. Accucel 6
www.ITReports.cz
Olin

#5 Příspěvek od Olin »

maliborec2002 píše:Já jsem teda byl tam kde to koupilo Obi, uspořádání je tam stejné a v sortimentu se asi něco málo změnilo

V Jihlavě OBI je nejdražší market.
Vašek1948
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Vašek1948 »

V Č. Budějovicích to mají Poláci a sortiment zůstal vcelku stejný. Jen to je rozšířené o nábytek, hlavně kuchyně mají za dobré ceny.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“