RunCam 2 Full HD Camera

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Zpráva
Autor
Amper

Re: RunCam 2 Full HD Camera

#31 Příspěvek od Amper »

jj, uz leti z anglie :-) Prakticky stejna cena jako z BG takze pokud by clovek platil DPH atd... tak se dostane vejs a jeste pakec s CZ post
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
pribik

#32 Příspěvek od pribik »

Zdravim, objednal jsem z Banggood a priplatil jsem si za postovne 260 tak nak to bylo. 18.2. Objednano a 26.2. Jsem to mel. Privezlo to DHL. Pri vyberu postovneho neuvadeli DHL a psali bez sledovaciho kodu. Napsal jsem jim at to deklaruji s cenou pod 20 dolaru. Na baliku bylo 18 dolaru, takze jsem neplatil dph.
jamesgsf
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od jamesgsf »

Dávám do sledování.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
Amper

#34 Příspěvek od Amper »

Ma nekdo nejaky overeny drzak na RunCam2 pro 3D tiskarnu ?
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
jindraj
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od jindraj »

Amper píše:Ma nekdo nejaky overeny drzak na RunCam2 pro 3D tiskarnu ?

+1 :)
jamesgsf
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od jamesgsf »

Podívej se na thingiverse určitě tam něco najdeš.
Amper

#37 Příspěvek od Amper »

jiste ze tam neco najdu. Proto jsem se ptal na "overeny" , na Thinki je bordel v tom pro jakou verzi kamery to je atd.....
jamesgsf
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od jamesgsf »

Tak se hned nerozčiluj, jsem to myslel dobře.
Amper

#39 Příspěvek od Amper »

kdybych se rozciloval kvuli takovedle blbosti tak jsem davno pod drnem :-D
pavel1tu

#40 Příspěvek od pavel1tu »

Amper píše:jj, uz leti z anglie :-) Prakticky stejna cena jako z BG takze pokud by clovek platil DPH atd... tak se dostane vejs a jeste pakec s CZ post

Můžeš poradit odkud ? Děkuji
Trutnov, X9D+
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)
Amper

#41 Příspěvek od Amper »

uz to tu bylo - http://www.unmannedtechshop.co.uk/runca ... on-camera/ cena $103 proti $99 u Bangoodu.

Postovne teda neni nejlevnejsi (7.44 liber) , po prepoctu a odecteni dalsiho zbozi (nezvedajiciho postovne) to dela $113 celkem.

Doufat ze to projde celnici se me moc nechtelo, na to je to moc jasne kamera a celnik neni idiot. Neco jineho je rozebrana kalkulacka :-D a neco je jasnej kus spotrebni elektroniky. To me vzdy chytli.
holda29
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od holda29 »

Tak první cvičné video z mého kusu. Musím se naučit to zpracovat, surové video je výrazně detailnější, tohle jsem prohnal editorem a pak ještě YT. No a taky se to budu muset naučit pilotovat :lol:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=I7jHVOihx9I[/youtube]
Asek
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Asek »

To vypadá dost dobře. V jakém režimu je to točené? Myslím kolik fps. Žádné želé :-).
---------------
ještě si dovolím malé OT:
vypadá to, že všichni sousedi hází krtky na vaši zahradu :-)
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov
holmer83

#44 Příspěvek od holmer83 »

Taky ji už mám, kupoval jsem na BG. Moje první dojmy jsou pozitivní, oproti Mobiusu co jsem měl (Lens B) je to určitě vylepšení, nemyslím revoluce, ale spíše mírná evoluce :) Obraz je konečně ostrý po celé svojí ploše u Mobiusu jsem měl rozostřený levý dolní okraj. Rovněž citlivost na vibrace je nižší, takže na koptéře jsem už skoro bez jello. Dále je znát ta nižší odezva, takže když s ní létám přes FPV a koukám přes ní, tak mám mnohem lepší pocit než s Mobiusem, zvlášť v blízkosti překážek, kvalita zobrazení při FPV je taky o chloupek lepší. Poslední velkou výhodu vidím v možnosti napájení až do 17V, takže jelikož mám qudru na 4S, tak od pohonné baterie dám pouze FatShark LC filtr a přímo z ní to napájím, bez jakého koliv rušení a pruhů v obraze. Dle mého názoru je i přesto všechno Mobius vynikající kamerka, ikdyž ji RunCam 2 v mnoha parametrech překonává. Mobius přišel přesně v tu dobu kdy měl a stal se velkou konkurencí pro GoPro2, možná i pro GoPro 3 white. Za rozumný peníze, poměrně dobrá kvalita videa a tyhle další kamerky se od toho odrazili a postupně to všechno vylepšují.
Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E
holda29
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od holda29 »

Asek píše:To vypadá dost dobře. V jakém režimu je to točené? Myslím kolik fps. Žádné želé :-).
---------------
ještě si dovolím malé OT:
vypadá to, že všichni sousedi hází krtky na vaši zahradu :-)

O krtkovi mi ani nemluv :)

Bylo to točené 1080p/60fps. Ale mám vyvážené motory i vrtule a kamera je na sucháči, ten taky trochu tlumit bude.
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“