RunCam 2 Full HD Camera
Re: RunCam 2 Full HD Camera
jj, uz leti z anglie
Prakticky stejna cena jako z BG takze pokud by clovek platil DPH atd... tak se dostane vejs a jeste pakec s CZ post
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Zdravim, objednal jsem z Banggood a priplatil jsem si za postovne 260 tak nak to bylo. 18.2. Objednano a 26.2. Jsem to mel. Privezlo to DHL. Pri vyberu postovneho neuvadeli DHL a psali bez sledovaciho kodu. Napsal jsem jim at to deklaruji s cenou pod 20 dolaru. Na baliku bylo 18 dolaru, takze jsem neplatil dph.
Dávám do sledování.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
Ma nekdo nejaky overeny drzak na RunCam2 pro 3D tiskarnu ?
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Amper píše:Ma nekdo nejaky overeny drzak na RunCam2 pro 3D tiskarnu ?
+1
Podívej se na thingiverse určitě tam něco najdeš.
jiste ze tam neco najdu. Proto jsem se ptal na "overeny" , na Thinki je bordel v tom pro jakou verzi kamery to je atd.....
Tak se hned nerozčiluj, jsem to myslel dobře.
kdybych se rozciloval kvuli takovedle blbosti tak jsem davno pod drnem 
Amper píše:jj, uz leti z angliePrakticky stejna cena jako z BG takze pokud by clovek platil DPH atd... tak se dostane vejs a jeste pakec s CZ post
Můžeš poradit odkud ? Děkuji
Trutnov, X9D+
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)
uz to tu bylo - http://www.unmannedtechshop.co.uk/runca ... on-camera/ cena $103 proti $99 u Bangoodu.
Postovne teda neni nejlevnejsi (7.44 liber) , po prepoctu a odecteni dalsiho zbozi (nezvedajiciho postovne) to dela $113 celkem.
Doufat ze to projde celnici se me moc nechtelo, na to je to moc jasne kamera a celnik neni idiot. Neco jineho je rozebrana kalkulacka
a neco je jasnej kus spotrebni elektroniky. To me vzdy chytli.
Postovne teda neni nejlevnejsi (7.44 liber) , po prepoctu a odecteni dalsiho zbozi (nezvedajiciho postovne) to dela $113 celkem.
Doufat ze to projde celnici se me moc nechtelo, na to je to moc jasne kamera a celnik neni idiot. Neco jineho je rozebrana kalkulacka
Tak první cvičné video z mého kusu. Musím se naučit to zpracovat, surové video je výrazně detailnější, tohle jsem prohnal editorem a pak ještě YT. No a taky se to budu muset naučit pilotovat
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=I7jHVOihx9I[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=I7jHVOihx9I[/youtube]
To vypadá dost dobře. V jakém režimu je to točené? Myslím kolik fps. Žádné želé
.
---------------
ještě si dovolím malé OT:
vypadá to, že všichni sousedi hází krtky na vaši zahradu
---------------
Futaby T14SG, T9CP+Duplex, FC16+FrSky
už jen elektry, LMS Beckov
už jen elektry, LMS Beckov
Taky ji už mám, kupoval jsem na BG. Moje první dojmy jsou pozitivní, oproti Mobiusu co jsem měl (Lens B) je to určitě vylepšení, nemyslím revoluce, ale spíše mírná evoluce
Obraz je konečně ostrý po celé svojí ploše u Mobiusu jsem měl rozostřený levý dolní okraj. Rovněž citlivost na vibrace je nižší, takže na koptéře jsem už skoro bez jello. Dále je znát ta nižší odezva, takže když s ní létám přes FPV a koukám přes ní, tak mám mnohem lepší pocit než s Mobiusem, zvlášť v blízkosti překážek, kvalita zobrazení při FPV je taky o chloupek lepší. Poslední velkou výhodu vidím v možnosti napájení až do 17V, takže jelikož mám qudru na 4S, tak od pohonné baterie dám pouze FatShark LC filtr a přímo z ní to napájím, bez jakého koliv rušení a pruhů v obraze. Dle mého názoru je i přesto všechno Mobius vynikající kamerka, ikdyž ji RunCam 2 v mnoha parametrech překonává. Mobius přišel přesně v tu dobu kdy měl a stal se velkou konkurencí pro GoPro2, možná i pro GoPro 3 white. Za rozumný peníze, poměrně dobrá kvalita videa a tyhle další kamerky se od toho odrazili a postupně to všechno vylepšují.
Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E
Asek píše:To vypadá dost dobře. V jakém režimu je to točené? Myslím kolik fps. Žádné želé.
---------------
O krtkovi mi ani nemluv
Bylo to točené 1080p/60fps. Ale mám vyvážené motory i vrtule a kamera je na sucháči, ten taky trochu tlumit bude.