holčičí modelařina

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vladan
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od Vladan »

airkid píše:tak dneska mi konecne prisel! Vypada nadherne, uz se nemuzu dockat, az se do nej pustim..
je to fakt smudlicek :mrgreen: doufam, ze ho nebudu muset opravovat hned po prvnim zalitani :lol:

Tady máš nějaké informace o "Šmudlikovi" ... http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... t=mini+mag
airkid
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od airkid »

Nakadah píše:Tak nektere kamaradky motorkarky si na prilbu strkaji "plyšové ouška" :D:D

Toz sem uvazoval co by se na minimaga mohlo dat plysoveho. Ouska ne, ale sloty (sterbinove klapky pro zvyseni vztlaku na nabezne hrane kridel) by sly :P Nak

no ale zase to zvysuje odpor teda jako ten plys... chtela jsem si taky dat plysova ouska na prilbu lyzarskou a i na skakani, ale verim, ze by neprezily ani vyskok :mrgreen:
co treba vyskovku, smerovku a kridla potazena plysem :D
Goblin 630,Vibe 90SG,X50 Titan,Raptor 50(30),Fusion 50,Velocity 50,T-Rex 500N,250
woro
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od woro »

airkid píše:
Nakadah píše:Tak nektere kamaradky motorkarky si na prilbu strkaji "plyšové ouška" :D:D

Toz sem uvazoval co by se na minimaga mohlo dat plysoveho. Ouska ne, ale sloty (sterbinove klapky pro zvyseni vztlaku na nabezne hrane kridel) by sly :P Nak

no ale zase to zvysuje odpor teda jako ten plys... chtela jsem si taky dat plysova ouska na prilbu lyzarskou a i na skakani, ale verim, ze by neprezily ani vyskok :mrgreen:
co treba vyskovku, smerovku a kridla potazena plysem :D

Spíš by to chtělo nějak barevně odlišit - nějakou hezkou grafiku aby bylo už z dálky poznat že řídí dáma a tedy se přítomní nemají pokoušet o kombat - maximálně mezi sebou. Možná něco ve stylu dámských nokií na kapotu, na konec jednoho křídla a na SOP :wink: Nebo z toho udělat něco mezi blondýním a vojenským průzkumným strojem - desert pink a světle modrá? :D
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
lhotas
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od lhotas »

2 woro lol woro :D ty zas valis
Baron von Vszechnozniczil z Karambolů
woro
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od woro »

lhotas píše:2 woro lol woro :D ty zas valis
Jako obvykle :wink: Ale s tou grafikou jsem si až tolik srandu nedělal - ukazoval jsem ti už textury na to co teď páchám do FMS?
airkid
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od airkid »

na tom se vyradim, ale zadna ruzova! ja fakt nejsem barbie :mrgreen: to byste se divili... a nahodou, mam na nej plysovy ruzovy suchy zipy :D
Goblin 630,Vibe 90SG,X50 Titan,Raptor 50(30),Fusion 50,Velocity 50,T-Rex 500N,250
woro
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od woro »

airkid píše:na tom se vyradim, ale zadna ruzova! ja fakt nejsem barbie :mrgreen: to byste se divili... a nahodou, mam na nej plysovy ruzovy suchy zipy :D
Rostlinné motivy jako na těch mobilech - černá na čistě bílém modelu? A nápis "Šmudlík" na opačném křídle než ten dekor? :) A ty sucháče nafoť jestli nekecáš :wink:
airkid
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od airkid »

woro píše:
airkid píše:na tom se vyradim, ale zadna ruzova! ja fakt nejsem barbie :mrgreen: to byste se divili... a nahodou, mam na nej plysovy ruzovy suchy zipy :D
Rostlinné motivy jako na těch mobilech - černá na čistě bílém modelu? A nápis "Šmudlík" na opačném křídle než ten dekor? :) A ty sucháče nafoť jestli nekecáš :wink:

mam je vyfoceny, jenom jak je zverejnit :mrgreen: me se bilej model nelibi, nejak ho obarvim, ale ten napis "Smudlik" tam urcite dam! Dobrej napad woro :wink:
airkid
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od airkid »

Obrázek
tak tady jsou ty suchace :wink:
airkid
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od airkid »

tak "Smudlik" je uz ve vystavbe, mozna ho stihnu dokoncit jeste dneska, ale to se uvidi.. :) a jakto, ze tady nikdo nema o cem psat? 8O :lol:
Thunder

#71 Příspěvek od Thunder »

airkid píše:tak "Smudlik" je uz ve vystavbe, mozna ho stihnu dokoncit jeste dneska, ale to se uvidi.. :) a jakto, ze tady nikdo nema o cem psat? 8O :lol:
No tak už hold nikoho nezajmáš no... :lol: TO byl jen vtip, samozřejmě, že všichni vyčkávají, jak to bude pokračovat :wink:
airkid
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od airkid »

nu tak dneska jsem pokrocila, uz to mam skoro hotovy :D jeste mi chybi kridlo dodelat a elektricky vecicky a muzu jit ho vyzkouset! :P tady je obrazek, jak ted vypada
Obrázek
lhotas
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od lhotas »

peknee :D mas hezkou dilnu:D
Baron von Vszechnozniczil z Karambolů
havrous
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od havrous »

airkid píše:nu tak dneska jsem pokrocila, uz to mam skoro hotovy :D jeste mi chybi kridlo dodelat a elektricky vecicky a muzu jit ho vyzkouset! :P tady je obrazek, jak ted vypada

Ahoj. Kde se v Klatovech lítá? Já umim jezdit jenom na akce do Bolešin. Mam to kousek, tak bych se přijel podívat na holku s rádiem v ruce. To je věc, kterou jsem ještě neměl šanci vidět.
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od Mad_Box »

A co ten Raptor dole pod stolem??? :D
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“