airkid píše:tak dneska mi konecne prisel! Vypada nadherne, uz se nemuzu dockat, az se do nej pustim.. je to fakt smudlicek doufam, ze ho nebudu muset opravovat hned po prvnim zalitani
Nakadah píše:Tak nektere kamaradky motorkarky si na prilbu strkaji "plyšové ouška" :D
Toz sem uvazoval co by se na minimaga mohlo dat plysoveho. Ouska ne, ale sloty (sterbinove klapky pro zvyseni vztlaku na nabezne hrane kridel) by sly Nak
no ale zase to zvysuje odpor teda jako ten plys... chtela jsem si taky dat plysova ouska na prilbu lyzarskou a i na skakani, ale verim, ze by neprezily ani vyskok co treba vyskovku, smerovku a kridla potazena plysem
Nakadah píše:Tak nektere kamaradky motorkarky si na prilbu strkaji "plyšové ouška" :D
Toz sem uvazoval co by se na minimaga mohlo dat plysoveho. Ouska ne, ale sloty (sterbinove klapky pro zvyseni vztlaku na nabezne hrane kridel) by sly Nak
no ale zase to zvysuje odpor teda jako ten plys... chtela jsem si taky dat plysova ouska na prilbu lyzarskou a i na skakani, ale verim, ze by neprezily ani vyskok co treba vyskovku, smerovku a kridla potazena plysem
Spíš by to chtělo nějak barevně odlišit - nějakou hezkou grafiku aby bylo už z dálky poznat že řídí dáma a tedy se přítomní nemají pokoušet o kombat - maximálně mezi sebou. Možná něco ve stylu dámských nokií na kapotu, na konec jednoho křídla a na SOP Nebo z toho udělat něco mezi blondýním a vojenským průzkumným strojem - desert pink a světle modrá?
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
airkid píše:na tom se vyradim, ale zadna ruzova! ja fakt nejsem barbie to byste se divili... a nahodou, mam na nej plysovy ruzovy suchy zipy
Rostlinné motivy jako na těch mobilech - černá na čistě bílém modelu? A nápis "Šmudlík" na opačném křídle než ten dekor? A ty sucháče nafoť jestli nekecáš
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
airkid píše:na tom se vyradim, ale zadna ruzova! ja fakt nejsem barbie to byste se divili... a nahodou, mam na nej plysovy ruzovy suchy zipy
Rostlinné motivy jako na těch mobilech - černá na čistě bílém modelu? A nápis "Šmudlík" na opačném křídle než ten dekor? A ty sucháče nafoť jestli nekecáš
mam je vyfoceny, jenom jak je zverejnit me se bilej model nelibi, nejak ho obarvim, ale ten napis "Smudlik" tam urcite dam! Dobrej napad woro
nu tak dneska jsem pokrocila, uz to mam skoro hotovy jeste mi chybi kridlo dodelat a elektricky vecicky a muzu jit ho vyzkouset! tady je obrazek, jak ted vypada
airkid píše:nu tak dneska jsem pokrocila, uz to mam skoro hotovy jeste mi chybi kridlo dodelat a elektricky vecicky a muzu jit ho vyzkouset! tady je obrazek, jak ted vypada
Ahoj. Kde se v Klatovech lítá? Já umim jezdit jenom na akce do Bolešin. Mam to kousek, tak bych se přijel podívat na holku s rádiem v ruce. To je věc, kterou jsem ještě neměl šanci vidět.