Celeron píše:A dáváš na Z 16 nebo 32 kroků?
Jirka
Dávám na Z drivery A4988 takže 16 kroků stejně tak na E.
Nemám doma vybavení a ani na to nemám ruce abych upravil DRV8825 na Fast Decay
Celeron píše:A dáváš na Z 16 nebo 32 kroků?
Jirka
Torm píše:Nevypadá to nejhůř. Ten rám je z profilu 3030? Asi bych pořešil trochu jinak tepelnou izolaci stolku, podle mne je lepší mít ji nalepenou přímo zespodu na hotbedu, než na nosiči. Na té své mám nalepené samolepící filcové podložky z OBI (kus za bratru osm pětek), vešly se mi na sebe tři. Rorměr pasuje krásně, do té spodní mám vyříznutý slot pro termistor a jeho kabely, do spodní a do prostřední jsem ještě průbojníkem vysekal díry pro vzdušné komůrky. Čínské děti celkem ojebaly tloušťku mědi na hotbedu, takže bez izolace byl problém ohřát stolek nad 100°, s izolací je to s prstem v nose za čtvrt hodiny
kroxigor píše:Dávám na Z drivery A4988 takže 16 kroků stejně tak na E.
Nemám doma vybavení a ani na to nemám ruce abych upravil DRV8825 na Fast Decay
kroxigor píše:Bez izolace mi HB MK2 najede na 100° za 6min. Jinak než ojebané spoje na HB je to spíš nekvalitníma svorkovnicema na RAMPS chce je to vyměnit a posílit cestičky zespoda.
Celeron píše:Já taky Z a E. A jak jsou na tom rámusově DRV8825/16 proti A4988/16? Funkčně předpokládám stejný, nebo se tam taky objevuje Decay? Já to nikdy nezkoušel ale kupovat 2 druhy driverů se mi nechce.
Jirka
stepacz píše:zkus zaškrtnout detect thin wall, nedíval jsem se jak je to vymodelovaný, ale mohlo by to fungovat..., pokud ti vynechává tryska, chce to buďto lepší hotend nebo zkusit vyčistit, zpomalit tisk, přidat matroš po retrakci, někomu zabere trocha oleje, ale to už je náprava něčeho co v základu nefunguje dobře... při tisku jedním perimetrem se to pozná...
igorb píše:... v umyvacke riadu ...