Taky mi přijde, že příliš teorie tady komplikuje řešení. Nevím kdo jste už zkoušeli s tříkolovým modelem heli pojíždět, ale praxe je fakt dost jinde.
Např, nadskakování příďáku v zatáčkách fakt nehrozí. Jednak je heli natlačená na čumák a spíš se přizvedávají zadní kola (aby to vůbec jelo) a na zatočení v rychlejší jízdě úplně zapomeň. I při pomalé jízdě se heli při pokusu o zatočení nakloní na druhou stranu než zatáčíš. Navíc podle smyslu otáčení rotoru jde jedna zatáčka blbě a druhá skoro vůbec a musíš řídit i cykliku aby jsi to nepřevrátil.
"... musí na noze být omezení úhlu na míň než +/- 70 až 80°" Omezení úhlu nemám žádné. Ten centrovací zub je jen jeden a kolo se otáčí dokola jako vozík v kauflandu (teda když chytneš funkční

) a vždy se zatím srovnalo správně. Takže moje rada: buď vlečené kolečko s centrováním při spuštění pístnice, kterou tam tak jak tak musíš udělat, nebo fix, nezatáčecí, pouze spouštění pístnice. I s pevným příďovým podvozkem vrtulkou zatočíš.
Servo bych tam v žádném případě nedal vůbec. Krom všech komplikací co sebou nese, bude navíc slušně namáhané při rozběhu a doběhu rotoru a taky než se ucentruje 5 listů...
Berte to prosím jako můj pohled na věc. V žádném případě nikomu nevnucuju moje řešení.
Jo a kdyby to šlo, zamlouvám si 4tou nebo 5tou sadu dílů na Hipa
A děkuju za pochvalu. Hind je dlouhodbý projekt, ale ještě listy NR a jdeme na to.