Zkušenosti se Spektrum DX6

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Marcos »

Takže to připojení DX6 k PC jde obyčejným stereo kabelem, ale dalo to dost práce. Všechny osy se mi pořád chvěly a až po dlouhý době mě napadlo, že mám v utilitce od zvukovky zatrhlýho něco jako redukci šumu. Těď už létám AFPD a parááááda :)
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Pucmeloud »

Pánové, dozvěděl jsem se, že snad z Astramodel.cz se dá stáhnout nebo koupit firmware do DX6-ky, který umí stopky!?!? Víte o tom někdo něco?
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od honzajs »

:?:
a nepleteš si to s DX6i?
Flashovat firmware do Tx není asi jako flashnout bios v PC :lol:
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Pucmeloud »

Ne, já mám DX6 a proto jsem se o to zajímal. Ale napsal jsem maila do Astramodel.cz a tak uvidím, co mi napíšou...
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Pucmeloud »

Jo, zkoušel už někdo nabindovat DX6 na dvourotor vrtulník (např. LAMA), co mají řízení 2,4 GHz?
Kovboj

#51 Příspěvek od Kovboj »

Pucmeloud píše:Jo, zkoušel už někdo nabindovat DX6 na dvourotor vrtulník (např. LAMA), co mají řízení 2,4 GHz?

Nevím jak LAMA, ale Blade CX2 má přijímač pro DSM2. Takže aby ti to šlo ovládat tak musíš mít vysílač DX6i nebo DX7, vysílač DX6 je jen DSM.
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Pucmeloud »

Jo, asi máš pravdu, už jsem to zkusil a nic....ani obraz ani zvuk. :cry:
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Pucmeloud »

Pánové, kde se dají nejvýhodněji koupit na DX6-ku přijímače? A které jsou s tímto systémem kompatibilní a opravdu odzkoušené? Děkuji za info. :D
scarabeus

#54 Příspěvek od scarabeus »

Pucmeloud píše:Pánové, kde se dají nejvýhodněji koupit na DX6-ku přijímače? A které jsou s tímto systémem kompatibilní a opravdu odzkoušené? Děkuji za info. :D

Ted nevim, jestli myslis CZ nebo cizinu. V cizine ti doporucim:

http://thebarnfloor.com

Maji o neco nizsi ceny nez ostatni a obyc postou to neni moc drahy (cca 6 dolaru). Zrychlenejsi postou 20 dolaru, EMS 26.

I za tech 6 dolaru mi chodi zasilky vetsinou za 8 dnu.
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Pucmeloud »

Díky brouku, už jsem objednal ! Ceny lepší než v Číně, tak jsem zvědav na dodávku...pokud jsem jim správně poslal přes PP peníze. :wink:
scarabeus

#56 Příspěvek od scarabeus »

Dojde to celkem rychle a posilaji vetsinou do druheho dne (vlastni zkusenost). S Cinou je posledni dobou problem. Pred tydnem mi najednou prisly 3 ztracene zasilky, ktere bloudily pres mesic. Naopak zasilky z USA chodi casto bleskovou rychlosti, podle toho jak stihnou letadlo.
honzajs
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od honzajs »

Pucmeloud píše:Díky brouku, už jsem objednal ! Ceny lepší než v Číně, tak jsem zvědav na dodávku...pokud jsem jim správně poslal přes PP peníze. :wink:

Hele a kolik Tě bude stát ten převodní příkaz??? :?
Ale když to hodím do kalkulačky a připočtu CLO a zejména DPH :cry: +poštovné, tak zas tak daleko od cen na INWOODMODELS nejsem (teď myslím na celý komplet DX6i s AR6200 v mode1)
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
scarabeus

#58 Příspěvek od scarabeus »

Zadny clo nepripocitavej, clo se NEPLATI (pokud to mas pro sve vlastni ucely a jsi fyzicka osoba). Plati se leda DPH a jak kdy. Z poslednich zasilek jsem DPH platil prave jen u celyho setu DX7. Samotnej prijimac ti daji do bubla obalky a podle me na DPH nemusi vubec dojit.

Kamosovi ted dosel z USA spalovak (auto) v hodnote nekolika set dolaru a opet, zadny DPH. Nechapal, ale preci si nebude stezovat ;-)

Prevodni prikaz - na tohle nekoukam, predpokladam, ze Pucmeloud taky ne, plati se vetsinou pres Paypal a nejaka koruna to bude, ale halirova.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od Marek71 »

Čo som tak námatkovo pozeral, tak ceny sú totožné s cenami na HobbyCity, u vyšších modelov (napr. AR 7000) je HC lacnejší.

Pucmeloud píše:Díky brouku, už jsem objednal ! Ceny lepší než v Číně, tak jsem zvědav na dodávku...pokud jsem jim správně poslal přes PP peníze. :wink:
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Pucmeloud »

To Honzajs: Je to jak píše Scarabeus: clo se neplatí a jestli mi vyměří DPH z 6 gramovýho přijímače v obálce, tak to bude pořád polovina ceny, co stojí ty přijímače u nás. Celý set jsem neobjednával, jen přijímač.
Platím pře PayPal, takže pár korun navíc...to nestojí za řeč.

Vedou ty přijímače i na HobbyCity, ale za stejnou cenu jako v USA a momentálně mají skladem "-2" a kdy budou bůh ví. Takže jsem objednal v USA a hotovo.

Tož asi tak... :D
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“