Zkušenosti se Spektrum DX6
Pucmeloud píše:Pánové, kde se dají nejvýhodněji koupit na DX6-ku přijímače? A které jsou s tímto systémem kompatibilní a opravdu odzkoušené? Děkuji za info.
Ted nevim, jestli myslis CZ nebo cizinu. V cizine ti doporucim:
http://thebarnfloor.com
Maji o neco nizsi ceny nez ostatni a obyc postou to neni moc drahy (cca 6 dolaru). Zrychlenejsi postou 20 dolaru, EMS 26.
I za tech 6 dolaru mi chodi zasilky vetsinou za 8 dnu.
- honzajs
- Kontaktovat uživatele:
Pucmeloud píše:Díky brouku, už jsem objednal ! Ceny lepší než v Číně, tak jsem zvědav na dodávku...pokud jsem jim správně poslal přes PP peníze.
Hele a kolik Tě bude stát ten převodní příkaz???
Ale když to hodím do kalkulačky a připočtu CLO a zejména DPH
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
Zadny clo nepripocitavej, clo se NEPLATI (pokud to mas pro sve vlastni ucely a jsi fyzicka osoba). Plati se leda DPH a jak kdy. Z poslednich zasilek jsem DPH platil prave jen u celyho setu DX7. Samotnej prijimac ti daji do bubla obalky a podle me na DPH nemusi vubec dojit.
Kamosovi ted dosel z USA spalovak (auto) v hodnote nekolika set dolaru a opet, zadny DPH. Nechapal, ale preci si nebude stezovat
Prevodni prikaz - na tohle nekoukam, predpokladam, ze Pucmeloud taky ne, plati se vetsinou pres Paypal a nejaka koruna to bude, ale halirova.
Kamosovi ted dosel z USA spalovak (auto) v hodnote nekolika set dolaru a opet, zadny DPH. Nechapal, ale preci si nebude stezovat
Prevodni prikaz - na tohle nekoukam, predpokladam, ze Pucmeloud taky ne, plati se vetsinou pres Paypal a nejaka koruna to bude, ale halirova.
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Čo som tak námatkovo pozeral, tak ceny sú totožné s cenami na HobbyCity, u vyšších modelov (napr. AR 7000) je HC lacnejší.
Pucmeloud píše:Díky brouku, už jsem objednal ! Ceny lepší než v Číně, tak jsem zvědav na dodávku...pokud jsem jim správně poslal přes PP peníze.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
-
Pucmeloud
- Kontaktovat uživatele:
To Honzajs: Je to jak píše Scarabeus: clo se neplatí a jestli mi vyměří DPH z 6 gramovýho přijímače v obálce, tak to bude pořád polovina ceny, co stojí ty přijímače u nás. Celý set jsem neobjednával, jen přijímač.
Platím pře PayPal, takže pár korun navíc...to nestojí za řeč.
Vedou ty přijímače i na HobbyCity, ale za stejnou cenu jako v USA a momentálně mají skladem "-2" a kdy budou bůh ví. Takže jsem objednal v USA a hotovo.
Tož asi tak...
Platím pře PayPal, takže pár korun navíc...to nestojí za řeč.
Vedou ty přijímače i na HobbyCity, ale za stejnou cenu jako v USA a momentálně mají skladem "-2" a kdy budou bůh ví. Takže jsem objednal v USA a hotovo.
Tož asi tak...