Objednávání z ehirobo.com
Objednávání z ehirobo.com
Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s objednáváním na www.ehirobo.com? Rychlost doručení atd..?? ...
Tak koukám, že nikdo nic ...hmm
. Objednal jsem odtud v úterý Belta-CP. Dnes mi přišel mail, že zboží odesílají. Rychlostí vyřízení jsem mile překvapen, tak uvidím za jak dlouho a v jakém to příjde stavu
. Jinak mi vyšli vstříc i v označení zásilky a vystavením a poslaním faktury emailem kvůli celnici. Takže zatím spokojenost. Dám pak vědět, až to dorazí....
Mara80 píše:Tak koukám, že nikdo nic ...hmm. Objednal jsem odtud v úterý Belta-CP. Dnes mi přišel mail, že zboží odesílají. Rychlostí vyřízení jsem mile překvapen, tak uvidím za jak dlouho a v jakém to příjde stavu
. Jinak mi vyšli vstříc i v označení zásilky a vystavením a poslaním faktury emailem kvůli celnici. Takže zatím spokojenost. Dám pak vědět, až to dorazí....
Nenašel jsem tam nikde sazebník poštovného.Kolik chtějí za balík
do 1 kg? Mají zajímavé ceny ND na T rexe 450.
- David Vacek
- Kontaktovat uživatele:
zkušenost
Tak jsem také objednal z ehirobo. Musím říct, že všechno proběhlo dobře a jsem nadmíru spokojen. Vrtulník (ESky Belt-CP) dorazil vpořádku a schopný hned letět. Cesta od podání na poštu v Hong-Kongu ke mě na stůl trvala 8 dní (ale bylo to včetně so+ne, jinak by to bylo asi o 1-2 dny kratší). Dokonce jsem nemusel platit clo ani daně, protože aniž bych se s obchodníkama nějak domlouval, zařídili to tak, že zdržení na celnici bylo pouhý jeden den a bez poplatků
. Za mě můžu ehirobo jen doporučit.
14-Jul-2008 Hong Kong Item posted.
14-Jul-2008 Hong Kong In transit.
15-Jul-2008 Hong Kong Processed for departure.
16-Jul-2008 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 16-Jul-2008
17-Jul-2008 Czech Republic Arrived and is being processed.
17-Jul-2008 Czech Republic Pending customs inspection (celnice).
18-Jul-2008 Czech Republic In transit.
21-Jul-2008 Czech Republic Delivered.
14-Jul-2008 Hong Kong Item posted.
14-Jul-2008 Hong Kong In transit.
15-Jul-2008 Hong Kong Processed for departure.
16-Jul-2008 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 16-Jul-2008
17-Jul-2008 Czech Republic Arrived and is being processed.
17-Jul-2008 Czech Republic Pending customs inspection (celnice).
18-Jul-2008 Czech Republic In transit.
21-Jul-2008 Czech Republic Delivered.