Objednávání z ehirobo.com

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Mara80

Objednávání z ehirobo.com

#1 Příspěvek od Mara80 »

Ahoj všem, máte někdo zkušenosti s objednáváním na www.ehirobo.com? Rychlost doručení atd..?? ...
Mara80

#2 Příspěvek od Mara80 »

Tak koukám, že nikdo nic ...hmm :) . Objednal jsem odtud v úterý Belta-CP. Dnes mi přišel mail, že zboží odesílají. Rychlostí vyřízení jsem mile překvapen, tak uvidím za jak dlouho a v jakém to příjde stavu :) . Jinak mi vyšli vstříc i v označení zásilky a vystavením a poslaním faktury emailem kvůli celnici. Takže zatím spokojenost. Dám pak vědět, až to dorazí....
orel

#3 Příspěvek od orel »

Mara80 píše:Tak koukám, že nikdo nic ...hmm :) . Objednal jsem odtud v úterý Belta-CP. Dnes mi přišel mail, že zboží odesílají. Rychlostí vyřízení jsem mile překvapen, tak uvidím za jak dlouho a v jakém to příjde stavu :) . Jinak mi vyšli vstříc i v označení zásilky a vystavením a poslaním faktury emailem kvůli celnici. Takže zatím spokojenost. Dám pak vědět, až to dorazí....

Nenašel jsem tam nikde sazebník poštovného.Kolik chtějí za balík
do 1 kg? Mají zajímavé ceny ND na T rexe 450.
Mara80

#4 Příspěvek od Mara80 »

Zkus si tam nahazet veci co potrebujes do kosiku a pod tim se ti hnedka zobrazi i cena za dopravu do zeme kterou si vyberes. Co jsem zkousel, tak cena postovnyho za 900g je US$19.65....
David Vacek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od David Vacek »

Dobrý den, také bych koupil Belta a na této adrese ho mají asi nejlevněji. Chtěl by se zeptat, jak a za kolik jste ho objednal(na kolik vše vyšlo, clo, způsob..). dík za odpověď David
Mara80

#6 Příspěvek od Mara80 »

David Vacek píše:Dobrý den, také bych koupil Belta a na této adrese ho mají asi nejlevněji. Chtěl by se zeptat, jak a za kolik jste ho objednal(na kolik vše vyšlo, clo, způsob..). dík za odpověď David

Vse jsem Vam sepsal do SZ.
E-SKY Belt-CP
cernoch
Kontaktovat uživatele:

zkušenost

#7 Příspěvek od cernoch »

Tak jsem také objednal z ehirobo. Musím říct, že všechno proběhlo dobře a jsem nadmíru spokojen. Vrtulník (ESky Belt-CP) dorazil vpořádku a schopný hned letět. Cesta od podání na poštu v Hong-Kongu ke mě na stůl trvala 8 dní (ale bylo to včetně so+ne, jinak by to bylo asi o 1-2 dny kratší). Dokonce jsem nemusel platit clo ani daně, protože aniž bych se s obchodníkama nějak domlouval, zařídili to tak, že zdržení na celnici bylo pouhý jeden den a bez poplatků :-). Za mě můžu ehirobo jen doporučit.

14-Jul-2008 Hong Kong Item posted.
14-Jul-2008 Hong Kong In transit.
15-Jul-2008 Hong Kong Processed for departure.
16-Jul-2008 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 16-Jul-2008
17-Jul-2008 Czech Republic Arrived and is being processed.
17-Jul-2008 Czech Republic Pending customs inspection (celnice).
18-Jul-2008 Czech Republic In transit.
21-Jul-2008 Czech Republic Delivered.
mikyno12

#8 Příspěvek od mikyno12 »

mozem sa spytat
ak by som objednaval objednafku priblizne za 150 Euro a postovne 41 Eur

nemal by som nijake opletacky? ja sa moc nevyznam clo a take
objednam > pockam > pridem si po to na postu .. je to tak?

dik
Miloš

#9 Příspěvek od Miloš »

Oplétačky mít nebudeš :D ale může se stát,že zaplatíš clo+dph.
Easy star,Mini Mag,Gemini-Multiplex,Hitec Eclipse 7
scarabeus

#10 Příspěvek od scarabeus »

Zkusenosti ok, az na jednu drobnost. Nekdy se stane, ze nemaji neco na sklade, ale vzdy daji dost rychle vedet a daji kdyztak jinou moznost na vyber.

Rychlost - klasika jako z jakyhokoliv jinyho Cajnskyho obchodu. U velky heliny jsem si ale zaplatil EMS a bylo to tu v cuku letu.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“