FPV - Klíčenková kamera HD 808-16 Lens D

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Osobnost

FPV - Klíčenková kamera HD 808-16 Lens D

#1 Příspěvek od Osobnost »

Ahoj,
chci se zetat jak funguje FPV u klíčenkové kamery HD 808-16 Lens D.
http://www.revotech.cz/produkt/kamera-808-16-lens-d/
Píšou tam toto:
TV-OUT, videosignál pro FPV ,video výstup během nahrávání (kabel není součástí balení)

Znamená to že kamera má video vysílač přímo v sobě? (to se mi nějak nezdá), a k čemu je pak potřeba ten kabel který není součástí balení?
Dá se koukat na video výstup a nahrávat zároveň?

PS: Jsem v RC oboru úplně nový takže jestli jsou mé otázky zcestné tak to berte s rezervou, mám Symu x5c.
Díky
Amper

Re: FPV - Klíčenková kamera HD 808-16 Lens D

#2 Příspěvek od Amper »

kamera nema v sobe vysilac (to nema skoro zadna) ale umi produkovat video (ta moje umela i kdyz nahravala) do kabelu. No a ten kabel pak bodnes do video vysilace
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
marcel3032

#3 Příspěvek od marcel3032 »

Ja som si na tejto kamere odlomil ten 8 pinovy konektor. (to viete ked si ju hodite do tasky a mate tam zapojeny kabel :) ) Neviete ci sa da niekde kupit iba ten plosak, alebo ako by sa to dalo opravit? mikropajkou sa tam nedostanem, tie kontakty su prilis blizko pri sebe...
Jameson
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jameson »

Okrem tej dosky je tam baterka, krytka a objektív. Koľko asi by sa teda ušetrilo z ceny kúpou samotnej dosky? :) Vyhoď to a kúp si novú kameru, v konečnom dôsledku to asi výjde lacnejšie...
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
marcel3032

#5 Příspěvek od marcel3032 »

Tej kamery mi je luto, lebo ona funguje ako ma, len sa neda nabijat cez USB a nedaju sa tie veci ostial cez USB stahovat.... Takze ju provizorne pouzivam tak, ze baterku nabijam modelarskou nabijackou a stahujem data z SD karty....
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“