Haubnu mam striklou autolakem, mym oblibenym autolakyrnikem. Odstin temer sedi, a palivu to odola.
Motor, jak uz jsem tady psal, je EME-55 s vyfukem AMT a kolenem vyrobenym na miru taky panem Šupkou.
SvataD píše:Spatne jsem to prve napsal, moje slova "Nadherne litani, jednim slovem PARADA !" patrily samozrejme videu Honzy, ne tomu memu.
Haubnu mam striklou autolakem, mym oblibenym autolakyrnikem. Odstin temer sedi, a palivu to odola.
Motor, jak uz jsem tady psal, je EME-55 s vyfukem AMT a kolenem vyrobenym na miru taky panem Šupkou.
HonzaS píše:Ty motory EME, co to je? Nějaká čína jako DLE a DLA?
HonzaS píše:Ono se zastavenou vrtulí klouže výrazně líp než s protáčející seAle stejně, hezká práce dostat ho na zem bez poškození
badan píše:pavle já ti do toho samozřejme nechci kecat ale ještě je šance to strhat
ta žlutá a vedle červená nevěstí nic pěkného .. to jen tak na rovinu
HonzaS píše:Ty motory EME, co to je? Nějaká čína jako DLE a DLA?
twingosek píše:Kluci už někdo lítáte ty Dudlíky motory? Jak na tom jste co do síly tahu a tak.. Já už odpálil REGO))) včera. HaHa, dusno 31 sup, ano jsem blbec... chtěl jsem Mezon a furt přemýšlel. Teď už si ho koupím nejspíše. Mám v hledáčku ještě škorpíka 160A. Nouzák se stojícím klackem ve větru je s Vertigem hračka. Pulky sic sevřené, ale není se čeho bát.