Badan Vertigo 2m
Re: Badan Vertigo 2m
Ja sroubuji kridla M4 kov a lepim Loctite.
Mic-74 píše:Kluci, jak máte přišroubovaný křídla? 4mm kov nebo stačí plastovej šroub? A nemá se to tendenci vibracema povolit? mám tam 4 mm zapichovací matky.
A ještě jakej je váhovej rozdíl mezi uhlíkovým podvozkem a ten dural co k tomu Dan dává, jestli to někdo nevážil.
Dík Míra.
křídla je nejlépe stáhnout k sobě (stahovací gumu mám udělanou z pavouka) skrz trup.
a podvozek uhlík (cca 130g) je trošku lehčí než dural (asi 170g)
Ty Dane, ta guma... Já vim že ti to funguje, ale... No zatím používám plastový stahovačky tak budu mlčet
Ale přes zimu to udělám na šrouby nebo kolíky.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
tak ono je jedno z čeho to je, klidně páska. stáhnout křídla k sobě trupem je ale jednoznačně nejlepší.
To já mám přes trup, okopíroval jsem to od Trevora, viz jeho fotka.
Jen mě šlo o ty šrouby, jesti se vibracema nepovolí.
to je super! něco takovýho nutně potřebuju! Já myslím že povolí, přelepoval bych je papírovou páskou (přelepoval jsem šrouby i v yaku 54, kde se mi občas lehce povolovaly). Ten kus pásky většinou vydrží několik nalepení a sloupnutí, takže si ho nalepíš do letadla a příště použiješ zas.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Mic-74 píše:To já mám přes trup, okopíroval jsem to od Trevora, viz jeho fotka.
Super nápad! Plha se hlásí, proč máš druhý kus opodál? Nestačil by jeden?
Extra260 35%, Vertigo 2m, The Beast 2m, GeeBee 2m, Imperium by J.Špatný, Jeti Duplex DS-14
twingosek píše:
Super nápad! Plha se hlásí, proč máš druhý kus opodál? Nestačil by jeden?
To není moje vertigo ani můj nápad
Dodělávám křídla, počítám 14 dní až 3 týdny zálet.
Přezkoušet na stole výbavu, dodělat povrchovku a na zálet také do 3 týdnů
Křídla jsem upevnil místo kovovými M4 plastovými M6.
Křídla jsem upevnil místo kovovými M4 plastovými M6.
- thsoft
- Kontaktovat uživatele:
Osobně si myslím, že toto uchycení křídla (foto) s plastovým šroubem (asi M6) co mám kdesi z netu musí stačit a v axiálním směru šroubu bude asi lepší než namahat polyamidový šroub na zlomení (navíc elegantní velkplošná křídlovka).
Ale stejně se mi víc líbí to uchycení co mají Nesnídalovi a používají gumu. Síla tahu jde ven z trupu mezi jednotlivými polovinami křídla a není namahán trup, nebo nějaký jeho díl či přepážka aby to přenesla.
Tomáš
Ale stejně se mi víc líbí to uchycení co mají Nesnídalovi a používají gumu. Síla tahu jde ven z trupu mezi jednotlivými polovinami křídla a není namahán trup, nebo nějaký jeho díl či přepážka aby to přenesla.
Tomáš
Extra EME60, PA18 EME60, Citabria DLE30, vše na FRSKY X20 TANDEM
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Včera mě přišli Savoxy do křídel, Používáte prodlužky nebo stříháte konektor a pájíte na tvrdo?
Já většinou pájím, ale tady mě je to líto cvakat u těch drahých serv.
Já většinou pájím, ale tady mě je to líto cvakat u těch drahých serv.
thsoft píše:Osobně si myslím, že toto uchycení křídla (foto) s plastovým šroubem (asi M6) co mám kdesi z netu musí stačit a v axiálním směru šroubu bude asi lepší než namahat polyamidový šroub na zlomení (navíc elegantní velkplošná křídlovka).
Tomáš
Pointa původního použití polyamidových roubů je namáhání střihem.
Spojení které tady máš na foto jsem měl na Kataně a byl jsem spokojený.
Naposledy upravil(a) paveld dne pát 16.09.2016 7:23, celkem upraveno 1 x.
Honzo, kolik máš spotřebu z přijímačových accu na jeden let (7-8 minut)
Mám 5x Savox a 2x Nanotech 2s/1000 mAh.
Budu kupovat větší, tyhle lítám v Extře po V.P. asi 1500 mAh ?
Dík Míra.
Mám 5x Savox a 2x Nanotech 2s/1000 mAh.
Budu kupovat větší, tyhle lítám v Extře po V.P. asi 1500 mAh ?
Dík Míra.
dobrá otázka... nevím, ráno budu nabíjet, tak si snad vzpomenu. Ale dávám třeba 9 startů v pohodě, pořád mám kolem 7,8-7,9V na 2x 2s 1500mAh