Neboj kolego, dozvíš se víc brzo, tohle je zatím první část co jsem z ABS desky vyřezal zalamovacím nožem a ještě ho dvakrát zlomil takže si musím jít koupit nové. Ono se to na kuchyňské lince dělá trošku blbě když se ty dva milimetry furt prohýbaj a musím pořádně zatlačit aby sem to uříznul.
zatím má dva kusy, horní, spodní a ještě kousek co asi použiju na boční stranu, až vyřežu všechny strany tak to budu lepit, sehnal jsem si vteřinový lepidlo UHU na tenhle plast tak uvidíme jak bude držet.
Ale další věci k modelům asi radši budu dělat z tenčího PSH, toho mám doma metr a půl v jednom kuse, takže bych na to dostal i bočnice návěsu kdybych nějaký dělal.
O 3D tisku jsem přemýšlel ale aktuálně nevím kam bych to dal, do kuchyně se nevejde, v obýváku parkujou hasičská vozidla mého sboru a v ložnici to taky nejde. Našel jsem si stránku jedné firmy co se tím zabývá a už mám v jednání novou kabinu na mercedes, bude pro čtyři lidi, místo té současné pro dva, vlastní tisku budu řešit až jindy protože na nějakou větší výrobu je současný prostor malý, desky řežu v kuchyni, výbavu a stroje jako je zde již prezentovaná přenosná stříkačka montuju na stole u počítače, podvozek prvního jsem předělával na posteli v ložnici a to jsem ještě nepřemýšlel o lakování, to budu dělat asi v sušárně nebo ve sklepě.
takhle bude vypadat nová kabina a zbytek druhého vozu: