Závada LRP VECTOR X12 9,5 T
- Michal.Necek
Re: Závada LRP VECTOR X12 9,5 T
Momentálně je to auto předělávané a samo o sobě mělo na starý motor výkon 75 km/hod
, uvidime, ted potrebuju zjistit presnou chybu v dilu a potom teda doresim, tenhle motor jsme vybrali kvuli lepsimu zakrytovani, LRP jsou moc citlivky 
- Michal.Necek
Tak jen pro info, koupil jsem nový motor a chvilku jsem jezdil, potom si to začalo dělat zase co chce, tak jsem se zastavil v rc servise v praze, kde mi (sice složitě a jen základně, ale alespoň jezdím) nastavili regulátor a funguju. Při tom jsem si nechal otestovat starý motor a zjistil jsem, že je plně funkční. Takže mám nový motor, který jsem vlastně ani nepotřeboval a nastavený regl, jen tak hala bala. Vyzná se někdo v nastavení regulátoru od LRP Spin pro, přes programovací kartu? Podotýkám, že programovací kartu nemám, takže někdo, kdo jí třeba má a je z okolí prahy, liberce, boleslavy, mělníku??
Zastavil bych se za nějakým šikulou pro pomoc
)).
Děkuji za reakce
Zastavil bych se za nějakým šikulou pro pomoc
Děkuji za reakce
LRP spin pro programovaciu kartu nema, pokial ja viem, ma to iba gombicek a LEDku
dt-01,df-02,Asso b4.1,Sworkz s104,Ejebo,TLR 8ight-t 2.0,Xray xb9,Agama a8,Schumacher SVR,Xray XT8e
LRP spin pro se nastavuje jednoduše tlačítkem. Hodnoty nastavení se vyčtou v návodu z tabulek.
- Michal.Necek
No, jednak se dá programovat dle manuálu a tlačítka na réglu, což je si najít psychiatra, než se do boje s nastavením budu pouštět a nebo to má možnost přes senzorovou zásuvku připojit nějaký takový malinký nesmysl
asi za 1000kč a spárovat to přes PC a pohrát si s tím tam, ale dle manuálu a tlačítka jsem se s tím moc nekamaradil a ten malej nesmysl nevlastním, takže jsem zase na začátku
asi za 1000kč a spárovat to přes PC a pohrát si s tím tam, ale dle manuálu a tlačítka jsem se s tím moc nekamaradil a ten malej nesmysl nevlastním, takže jsem zase na začátku
Nachápu co je na tom složitého k nepochopení pokud máš manual. Ale jestli to fakt nezvládneš tak v autíčkovém RC obchodě Ti to nastaví.
- Michal.Necek
Taky jsem si myslel, že to není slozite
Naposledy upravil(a) Michal.Necek dne pon 26.09.2016 20:09, celkem upraveno 1 x.
- Michal.Necek
Je na tom to složitého, že i v autickovem rc obchode- servisu s tím maturovali hodinu a pak se jim náhodou podařilo aktivovat zpátečku, což byl problém s kterým jsem tam původně šel. Proto sháním nekoho, kdo se v tom vyzná a zvládne to nastavit, já u toho zatím nepochodil.
urcite by som nekupoval tu hovadinku za tolke prachy, akurat zase mozes narazit na ine problemy a nekompatibility.
uz to bolo velmi davno co som spin pro programoval, ale divajuc sa na manual, tak to je taka ta obycajna super zabavna hra o mackani gombiku a sledovani zmatocneho blikania diod, ale malo by to byt vpohode, pokial samozrejme to nema nejaky iny problem. podrzis gombik, zapnes, zablikaju farbicky, nasledne by ti mala zasignalizovat zlta ako prve menu a potom pocet bliknuti zelenej indikuje volbu, to sa zopakuje 3x, ak to chces zvysit, zmacknes gombik a po tych 3 opakovaniach to automaticky skoci na dalsiu volbu, zablikaju diody, a nasledne ti cervena signalizuje druhe menu..atd.. nie moc intuitivne ale tak co uz.
uz to bolo velmi davno co som spin pro programoval, ale divajuc sa na manual, tak to je taka ta obycajna super zabavna hra o mackani gombiku a sledovani zmatocneho blikania diod, ale malo by to byt vpohode, pokial samozrejme to nema nejaky iny problem. podrzis gombik, zapnes, zablikaju farbicky, nasledne by ti mala zasignalizovat zlta ako prve menu a potom pocet bliknuti zelenej indikuje volbu, to sa zopakuje 3x, ak to chces zvysit, zmacknes gombik a po tych 3 opakovaniach to automaticky skoci na dalsiu volbu, zablikaju diody, a nasledne ti cervena signalizuje druhe menu..atd.. nie moc intuitivne ale tak co uz.
dt-01,df-02,Asso b4.1,Sworkz s104,Ejebo,TLR 8ight-t 2.0,Xray xb9,Agama a8,Schumacher SVR,Xray XT8e
- Michal.Necek
A ty Martine náhodou nejsi někde z okolí Prahy, mladé boleslavy, české lioy nebo tak někde +- 100km?
Michal.Necek píše:...nebo to má možnost přes senzorovou zásuvku připojit nějaký takový malinký nesmysl
Ten malinký nesmysl slouží k upgrade firmware, ale nikde jsem neviděl, že by se přes něj dal ten regl i nastavit...
- Michal.Necek
FlyBear píše:Ten malinký nesmysl slouží k upgrade firmware, ale nikde jsem neviděl, že by se přes něj dal ten regl i nastavit...
No tak dokonce, ja mel za to, ze by to mohlo jít i nastavit, takze nejde a jsem vyvedenej z dalsiho omylu
Asi opravdu nejde, hledal jsem to všude na googlu i případné návody na youtube - a nic.
Přímo na stránkách LRP se taky mluví jen o upgradu firmware a je tam k dispozici i ke stažení. Ale nic o nastavování.
Tak leda že by ses poptal eventuelně někoho, kdo ten bazmek už doma má a zkusil to.
Já sám používám regly od Castle Creations, ke kterým se taky dodává podobný bazmek a je k němu i aplikace CastleLink, pomocí které jde nastavit celý regl naprosto pohodlně. Zas na druhou stranu ono je u CC co nastavovat - včetně průběhu křivky plynu a motoru, například. To by tlačítkem asi nešlo
Jinak kdysi na Traxxasu byl původní regl taky na tlačítko a šlo to nastavit. Je to sice opruz, ale zas tak hrozné to není, stačí mít před sebou manuál a dát si trochu pozor.
Ovšem taky je potřeba vědět co a proč chci nastavit!
A tady mám pocit, že v tomhle ty ještě dost tápeš - pročti si to tady a douč se to
Přímo na stránkách LRP se taky mluví jen o upgradu firmware a je tam k dispozici i ke stažení. Ale nic o nastavování.
Tak leda že by ses poptal eventuelně někoho, kdo ten bazmek už doma má a zkusil to.
Já sám používám regly od Castle Creations, ke kterým se taky dodává podobný bazmek a je k němu i aplikace CastleLink, pomocí které jde nastavit celý regl naprosto pohodlně. Zas na druhou stranu ono je u CC co nastavovat - včetně průběhu křivky plynu a motoru, například. To by tlačítkem asi nešlo
Jinak kdysi na Traxxasu byl původní regl taky na tlačítko a šlo to nastavit. Je to sice opruz, ale zas tak hrozné to není, stačí mít před sebou manuál a dát si trochu pozor.
Ovšem taky je potřeba vědět co a proč chci nastavit!
A tady mám pocit, že v tomhle ty ještě dost tápeš - pročti si to tady a douč se to
A ještě jedna důležitá věc - máš regl "seštelovaný" na svůj vysílač?
Prošel jsi tu proceduru, kdy se reglu přes vysílač předávají informace o dorazu plynu, neutrálu a brzdě (reverzu)?
Pokud jsi to někdy dělal, jsi si jistý, že sis mezi tím třeba nevyresetoval regl do továrního nastavení?
Prošel jsi tu proceduru, kdy se reglu přes vysílač předávají informace o dorazu plynu, neutrálu a brzdě (reverzu)?
Pokud jsi to někdy dělal, jsi si jistý, že sis mezi tím třeba nevyresetoval regl do továrního nastavení?
Michal.Necek píše:A ty Martine náhodou nejsi někde z okolí Prahy, mladé boleslavy, české lioy nebo tak někde +- 100km?
bohuzial nie, ja som v brne. sa v tom povrtaj trochu, musis na to prist, pripadne natoc proceduru na video tak aby bolo vidno tie diody s nejakym komentarom a hod to na youtube a mozno uvidime ze jak to funguje v zrovnani s teoriou manualu a kde/ci robis chybu.