Sevis FUTABA - poděkování panu Marhounovi

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pitrs07

Sevis FUTABA - poděkování panu Marhounovi

#1 Příspěvek od Pitrs07 »

Vážení modeláři-kamarádi futabisté,
chtěl bych touto cestou poděkovat panu Marhounovi, za perfektní servis ve věci opravy mého rádia Futaba FX20. Bohužel jsem si ulomil páčku kniplu v závitové tyčce, která je vetknuta do kolíbky kniplu a potřeboval jsem to nějak rychle opravit. Jal jsem se tedy tyčku odvrtat v kolíbce, ale po tom, co mi sjel vrták, jsem dokonal dílo zkázy a kolíbka byla zcela nepoužitelná. Oslovil jsem tři firmy, které se zabývaly servisem těchto rádií a už jsem přestal doufat, když se mi ozval pan Marhoun z Aše. Hned z první komunikace mi bylo jasné, že pan Marhoun je odborník na svém místě a poradil co a jak, navíc mi nabídl několik řešení, včetně přestavby ráda v jeho servisu na vyšší level. Nakonec jsme se dohodli, že mi urgentně pošle náhradní díl, který jsem si vyměnil sám s tím, že si musím dát pozor na kalibraci rádia. Podařilo se a kalibraci jsem provedl +/-1% kolem nulového bodu. Takže takto dolítám sezonu a následně pošlu rádio k přestavbě - to už bych sám nezvládl... Připojuji kontakt na servis, pokud jej budete potřebovat.

PS: Ti z vás, kterým se podobná záležitost stane, než začnete cokoliv opravovat, kontaktujte nejdříve servis. Nebudete muset zbytečně ztrácet čas pokusy, které nikam nevedou :-)

Ještě jednou děkuji a všem přeji Happy landing!

Kontakt na servis:
Jméno: Ivo Marhoun
Adresa: Horova 9, Aš 352 01
Email: ivm2000@seznam.cz
Telefon: 352 120 162
milode

Re: Sevis FUTABA - poděkování panu Marhounovi

#2 Příspěvek od milode »

Výše uvedená slova mohu jen potvrdit. Pan Marhoun je velice vštřícný, ochotný a hodný pán. V začátcích mi dost pomohl.
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od pkotatko »

Mel jsem starsi vcelku dost olitanou Futabu T12FG. To radio mi vyhovovalo, tak jsem ho chtel zrenovovat. Vymena nekterych prepinacu, vymena komplet celeho kabatu, potenciometru. Kompletni kontrola a kalibrace. Dostal jsem zpatky "nove" radio. Prijemne jednani a celkova spokojenost.

Petr
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
mikel22

#4 Příspěvek od mikel22 »

Můžu potvrdit kladné zkušenosti. Výměna trimů na FF10, max. spokojenost. M.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“