chtěl bych touto cestou poděkovat panu Marhounovi, za perfektní servis ve věci opravy mého rádia Futaba FX20. Bohužel jsem si ulomil páčku kniplu v závitové tyčce, která je vetknuta do kolíbky kniplu a potřeboval jsem to nějak rychle opravit. Jal jsem se tedy tyčku odvrtat v kolíbce, ale po tom, co mi sjel vrták, jsem dokonal dílo zkázy a kolíbka byla zcela nepoužitelná. Oslovil jsem tři firmy, které se zabývaly servisem těchto rádií a už jsem přestal doufat, když se mi ozval pan Marhoun z Aše. Hned z první komunikace mi bylo jasné, že pan Marhoun je odborník na svém místě a poradil co a jak, navíc mi nabídl několik řešení, včetně přestavby ráda v jeho servisu na vyšší level. Nakonec jsme se dohodli, že mi urgentně pošle náhradní díl, který jsem si vyměnil sám s tím, že si musím dát pozor na kalibraci rádia. Podařilo se a kalibraci jsem provedl +/-1% kolem nulového bodu. Takže takto dolítám sezonu a následně pošlu rádio k přestavbě - to už bych sám nezvládl... Připojuji kontakt na servis, pokud jej budete potřebovat.
PS: Ti z vás, kterým se podobná záležitost stane, než začnete cokoliv opravovat, kontaktujte nejdříve servis. Nebudete muset zbytečně ztrácet čas pokusy, které nikam nevedou
Ještě jednou děkuji a všem přeji Happy landing!
Kontakt na servis:
Jméno: Ivo Marhoun
Adresa: Horova 9, Aš 352 01
Email: ivm2000@seznam.cz
Telefon: 352 120 162