Mikro FPV koptérky

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marek_Km

Re: Mikro FPV koptérky

#121 Příspěvek od Marek_Km »

Jako ten chránič vrtulí mi přišel řádně prohnutý, ale lítat se s tím dá. Naplánovaný mám tisknutý. Co se týká vrtulí, taky žádná hitparáda. Černé běží ve stopě, bílé hrůza. 2 z nich jsem musel pojistit vteřiňákem, vylítávaly. Objednal jsem jak origo, tak jsem zkusil i jiné. Baterky s nabíječem jsou už taky na cestě. Každý den si doma frknu, ale chtělo by to ještě doladit ty PIDy, akorát jsem líný prolízat net a hledat ideální nastavení.
tomas1987

#122 Příspěvek od tomas1987 »

Nedaří se mi nainstalovat betaflight. Připojím baterku a USB, spusím BF, nastavím jednotku SPracingF3 a zaškrtnu full chip erase, nahraju poslední FW online, dám flash a napíše mi to port open failed
Taranis 9D, x210 race, TBS disco clone, H 450 FPV, durango desc210R
Amper

#123 Příspěvek od Amper »

musis vyndat desku a zkratovat BOOT pady. Na trubce je navod.
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Marek_Km

#124 Příspěvek od Marek_Km »

To by správně měl, ale mně to šlo i bez toho, což jsem se docela divil.
JodiBB

#125 Příspěvek od JodiBB »

Tak sa k vam snad do konca roka pridam tiez.
Na banggood uz ide predobjednat Eachine turbine QX70
Na sklade bude ale az 21.11.2016 tak uvidime ci to stihne prist do konca roku.
Este dotaz, aku mate uspesnost s odchytenim na colnici pri tychto mikrocopterach?
Amper

#126 Příspěvek od Amper »

me to bez toho nejde
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
JodiBB

#127 Příspěvek od JodiBB »

Vysvetli mi pls niekto preco nieje mozne nabindovat Eachine QX70 na Taranisa? Ked je ako primac mozne vybrat Frsky. :/ http://m.banggood.com/index.php?com=rev ... _id=232916

Odesláno z mého Nexus 5 a podpis odstraním
mclei
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od mclei »

A máš zvolený D8 mód? Pokud ti nejde vybrat tak máš EU verzi FW v Taranisu, která tento mód blokuje. Nahraj neEU verzi a vrátí se ti D8.
JodiBB

#129 Příspěvek od JodiBB »

Ten Eachine este nieje dostupny. Mam ho len predobjednany s frsky primacom. A dnes som narazil na tuto otazku a odpoved u neho. Tak sa snazim zistit ci je to pravda, z akeho dovodu a ci teda objednavku stornovat. Pretoze uplne nechapem preco by to nemalo ist nabindovat. Inak teda na taranise s eu fw D8 mod je. Je tam myslim nastaveny defaultne.
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#130 Příspěvek od Dejfak »

Nějaké věci na mrňavky jsou na www.Rotorama.cz
Kamery, desky, motory, baterky a budou i rámy.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
rc_wolf

#131 Příspěvek od rc_wolf »

Dejfaku, budete v tom vašem Rotorama e-shopu nabízet i příslušenství na mrňouse typu QX90 apod? Jmenovitě 8.5mm motory, nějaké kvalitnější LiPolky 500-750mAh 1S a hlavně náhradní vrtulky (tyto)?

Myslím že v nadcházející halové sezóně by o ně mohl být docela zájem ;-) Zatím tam vidím jenom několik dílů TinyWhoop...
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#132 Příspěvek od Dejfak »

Spousta dílů je objednaná, teď nemám přehled co všechno přesně. Ale Určitě se shop zaměřuje i na halovou sezónu a nějaké vybavení přijde.
V čera jsme testovali podobnou koptéru jako QX, akorád Rotoramáckou. A viděl jsem na ni hodně podobné vrtulky i motory. Testy prošla na výbornou.
Zkusím zjistit zda to bylo testovací vybavení, nebo už na ostrý prodej.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
ST
Kontaktovat uživatele:

#133 Příspěvek od ST »

Moje variace na QX95. Komponenty přibližně stejné jako u QX95, akorát kameru jsem vzal lepší. Rx pro Futabu. Zatím bez namontované kamery s Vtx. Jinak to žije s BF 3.01. Rám jsem objednal zvlášť pro QX95 a číňan dodal bez horního plata. takže jsem musel improvizovat a kreslit a vytisknout na 3D.
Přílohy
QX95b.jpg
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
rc_wolf

#134 Příspěvek od rc_wolf »

Hezký, jak máš v tom BF nastavené PIDy? Já jsem do svojí QX95 taky nahrál Betaflight, nastavil PIDy podle screenshotu od Marek_Km na předchozí stránce, jenže je to s nima strašně divoká bestie, pohnu páčkou o milimetr a koptéra letí jak raketa (Horizon mode). Jako na závody venku asi fajn, ale doma v bytě naprosto nelítatelný :mrgreen: Navíc má pořád tendenci utíkat doprava (ACC samozřejmě zkalibrován) a špatně drží v Yaw ose :-(

V nejhorším tam dám zpátky původní Cleanflight, s ním mi koptéra přišla taková klidnější a pomalejší, což je pro mě výhoda :mrgreen:
ST
Kontaktovat uživatele:

#135 Příspěvek od ST »

Tak já mám zatím docela rozpolcené pocity z letu a spíš tedy z doby letu. Lítám na tyhle baterky http://www.banggood.com/Eachine-Tiny-QX90-Micro-FPV-Racing-Quadcopter-Spare-Parts-3_7V-600mah-Lipo-Battery-p-1078258.html?rmmds=search a doba letu je tak jedna minuta a dobíjím cca 280mAh. Potom už to je neříditelné. Jinak Horizon a Angle mám nastaveny ale je to prakticky neovladatelné a tak lítam v acro mode. tam se to chová normálně. PIDy mám zatím default. Hmotnost s chráničem 61g s baterkou.
Přílohy
QX95c.jpg
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“