odesla a jesli ne ze chci objednavku stornovat. Odpoved co prisla
Kód: Vybrat vše
Stornováno, půjde ihned jinam.Rekl bych ze slovo ihned neni zrovna na miste.
Kód: Vybrat vše
Stornováno, půjde ihned jinam.pavel1tu píše:Jinak za tuto cenu nic tak kvalitního nedostanete - za ten rok a půl jsem si to ověřil vyhozením dost peněz. A na tu naší modelařinu to postačí - je důležité, že to opravdu reguluje dle teploty a ne jen výkon - krámem z internetu za 1200Kč (naštěstí vyreklamováno) jsem odpařil tišťák - pak jsem zjistil že ty podvodníci jen regulují výkon, ne podle teploty.
JosefSvejk píše:Tak to jsi měl holt smůlu na podvodníky, ale pokud jsi vyreklamoval, za co jsi vyhodil těch "dost peněz"? Za ten "odpařený" tišťák?
Za ty peníze mám (krám z internetu) ZHAOXIN 868D z aukra, teplotu to reguluje termočlánkem (a docela přesně), má to horký vzduch a SMD s tím letuju ostošest. A hlavně jsem na ni nečekal rok a půl, ale asi tři dny.
JosefSvejk píše:Vůbec nechápu, proč se pořád živí tato legenda. Napadá mě jen hypotéza, že pán vyrábí páječek schválně tak málo, aby mohla legenda pokračovat. Přitom každá druhá dnešní stanička zastane v běžné modelařině stejnou práci.
RCStudio píše:
Taky to nechapu, ted jsem resil novou a ERS me napadla, ale kdyz jsem precetl parametry a s ohledem na stale stiznosti o nedodavani jsem ji hned vyskrtl. Nahrivani 1 min to se uz ted jen usmivam.
Myslim ze stejnou i lepsi praci (hlavne drive) zastane jakakoli mikropajka kolem 1 - 2 tis pro bezneho kutila.
Kdo chce neco lepsiho musi lovit ve vodach ERSA, Weller, JBC ale to uz je trochu jina cena, ale na druhou stranu i jina kvalita a komfort.
BoŠ píše:Ba, ba, Weller má cosi do sebe...
Odesláno z mého SM-A500FU a podpis odstraním