17" monitor na fpv s-video na VGA/DVI
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
17" monitor na fpv s-video na VGA/DVI
Zdravim, chci si udelat kufrik s displejem ze stareho monitoru (1280x1024?), ma to vstupy VGA a DVI, bude kvalitnejsi redukce svideo/vga nebo svideo/dvi?
Naposledy upravil(a) Blacksite dne pát 11.11.2016 9:09, celkem upraveno 1 x.
Taranis X9D+
Re: 15" monitor na fpv s-video na VGA/DVI
hadam ze to DVI bude mit analogove video uvnitr uplne stejne jako VGA takze myslim ze rozdil bude nulovy
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
Zvědavost mi nedá se nezeptat. Z čeho budeš brát to s-video?
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Primo z prijimace videa? Nebo teda ne s-video, ale AV - cinche
Taranis X9D+
Tak to potřebuješ převodník z compositního videa na VGA (nebo DVI). To není redukce ale krabička s převodníkem.
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Jojo to jsem taky videl, jde mi ale spis o latenci, nemam to na zavodeni apod a fpv poleze z xiaomi, tam uz latence je, tak aby mi ji to neudelalo neunosnou 
Taranis X9D+
Kdybys chtěl, mám tu 20" monitor už přímo s av vstupem (žlutej jack). Dokonce jsem ho upravil, že jde napájet jak ze sítě, tak z 4S aku. Používal jsem to taky na fpv a teď už se na to jen práší...
Myslím, že je to dell.
Myslím, že je to dell.
Kdo nepadá, nelítá naplno.
Myslím, že latence toho převodníku bude zanedbatelná. Je to jen dekodér PAL/NTSC. Budou to řádově mikrosekundy.
- Blacksite
- Kontaktovat uživatele:
Taranis X9D+
Protože cituji: "Adaptér umožňuje posílat signál z výstupu VGA a přehrávat aplikace, video či snímky přímo z PC nebo notebooku na projektoru, televizoru atp."
A ty potřebuješ přesně opak, z AV signálu vytvořit VGA. Tahle redukce nefunguje oboustranně.
Petr
A ty potřebuješ přesně opak, z AV signálu vytvořit VGA. Tahle redukce nefunguje oboustranně.
Petr
Po různých pokusech skončíš: u koupě malé TV. Tam to funguje napoprvé.
http://www.banggood.com/Universal-LCD-D ... mds=search
Pripadne to kuchnout, nechat z LCD jen panel a vnitrnosti vymenit za tydle nebo nejake podobne.
Chystam se na neco podobneho s panelem z notaku ale ted cekam na spravny kabely (je v tom kapanek zmatek)
Pripadne to kuchnout, nechat z LCD jen panel a vnitrnosti vymenit za tydle nebo nejake podobne.
Chystam se na neco podobneho s panelem z notaku ale ted cekam na spravny kabely (je v tom kapanek zmatek)
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
jio píše:Po různých pokusech skončíš: u koupě malé TV. Tam to funguje napoprvé.
Monitorů s AV vstupem (obvykle klasický cinch) bývala spousta, mě jeden takový také stojí na stole. Je to ale spíš na pátrání v bazarech, dneska už to obvyklé není. Co jsem si všiml, tak dneska už tyto vstupy mají prakticky jen monitory s vestavěným DVB-T tunerem, ale narazí se na druhý problém, totiž to, že nejmenší jsou kolem 19inch, menší se skoro nedělají.
Jinak nic drahého, viz třeba https://www.czc.cz/lg-flatron-m1943d-le ... 18/produkt .
Z nové produkce se občas opravdu něco najde v televizích (tedy dá-li se tomu říkat televize, podle mě speciálně u těch menších jde vesměs o typický monitor s vestavěným tunerem jako ten větší výše, jen se to prostě značí jinak). V CZC vidím třeba toto: https://www.czc.cz/sencor-sle-1660m4-40 ... 00/produkt , to by jistě použít šlo.