Zkušenosti se Spektrum DX6

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
mk2008

#76 Příspěvek od mk2008 »

Marcos píše:To je stale DX6, 6i stopky má, ale bohužel ovládané tlačítkem.

JJ, myslel jsem si to, ale diskuse me znejistela :) diky :)
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od Marcos »

Pucmeloud píše:Já mám DX6-ku. Takže asi příjde na řadu vestavba kuchyňských minutek.... :lol: Spínat je chci mikrospínačem od kulisy kniplu plynu. To by neměl být problém, jenom najít nějaké pěkné a malé, aby se tam vešly. :idea:

Tahle vypada docela bytelne :)
http://www.e-doplnky.cz/kuchynska-minut ... i-143.html
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od Pucmeloud »

Taky jsem se rozhodl, že vyměním vnitřní lin. stabík 3,3V za DC/DC měnič, jjak doporučovali tady: http://www.dimensionengineering.com/app ... um_mod.htm
Objednal jsem si ten měnič přímo od výrobce, poštovné chtěli jeden a půl dolaru a asi za hodinku po objednání mi poslali mail, že objednávka je vyřízená a odeslaná!!!!!!!! 8O 8O 8O
K...a, v té Americe fakt všechno funguje a nikdo tě nechce okrást. Pro čecha nepochopitelné. No tak se těším.
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od Marcos »

Taky jsem na tento mod koukal, nechapu proc na tom regulatoru setrili a nedali tam nejaky spinany. Ta dvojnasobna doba se za tech par dolacu vyplati.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
scarabeus

#80 Příspěvek od scarabeus »

Pucmeloud píše:Taky jsem se rozhodl, že vyměním vnitřní lin. stabík 3,3V za DC/DC měnič, jjak doporučovali tady: http://www.dimensionengineering.com/app ... um_mod.htm

Kua to je vybornej tip, do toho jdu taky, tam to totiz doporucujou i pro DX7 ;-) Diky!
tonda0

#81 Příspěvek od tonda0 »

Kua, do toho jdu, kdyby to nekdo objednaval, nevzal by mi to taky, podelily bychom se. Ozvete se mi pripadne, dekuji.
http://www.rcalbum.com/index.php?sum=151
mnov

#82 Příspěvek od mnov »

Jen tak pro zajímavost jsem koukal na katalogový list LM2937 a podle něj mi připadá, že by měl chodit cca od 4,5 V. :? Tak proto ho tam asi "the Spektrum engineers chose". Možná měli strach, že by spínaný stabilík mohl něco rušit. :)
Munda

Řízení

#83 Příspěvek od Munda »

Vážení mám vlevo na knyplu plyn a křidélka, vpravo výškovka a směrovka. Lítá s tímto uspořádáním někdo? Jdou u DX 6i správně mixy?
georg
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od georg »

lítá někdo, ale tak málo lidí, je to u nás podle mě dost neštěstné řešení :( .
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
macpro
Kontaktovat uživatele:

Re: Řízení

#85 Příspěvek od macpro »

Munda píše:Vážení mám vlevo na knyplu plyn a křidélka, vpravo výškovka a směrovka. Lítá s tímto uspořádáním někdo? Jdou u DX 6i správně mixy?
Mam mod2 coz je ze vlevo mam smerovku s plynem a vpravo mam kridelka s vyskovkou a mixy chodi v poradku
Hora
Kontaktovat uživatele:

Re: Řízení

#86 Příspěvek od Hora »

Munda píše:Vážení mám vlevo na knyplu plyn a křidélka, vpravo výškovka a směrovka. Lítá s tímto uspořádáním někdo? Jdou u DX 6i správně mixy?

Mám DX6i, ale MODE1 a mám trošku problém s mixem pro TORO na páčce výškovky mi chodí "křidélka" na páčce křidélek jde "výškovka", budu ještě zkoušet toto korketně nastavit pomocí reverzů serv. Nemáš podobný problém nebo proč se ptáš?
Toro 300 (TELINK), Mustang P51-D (ŠAD model), Blade MCX, MiniQuadcopter (3D tisk) s KK2.1
tomolovic
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od tomolovic »

tomolovic píše:Ahoj, dnes mi přišla DX6 ale je bez českého manualu. Nevíte kde ho mohu sehnat? Díky :wink:

No tak obchodní sice teda až po týdnu (prej byl pryč) mi ho poslal! Byl moc příjemnej takže v pohodě. Tak kdyby ho taky někdo potřeboval tak ho klidně pošlu mejlem :wink:
Pucmeloud
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od Pucmeloud »

Pánové, se kterými vysílači jiných firem lze použít u DX6-ky propojení žák-učitel? Ale jen to, co je opravdu odzkoušené ! Děkuji.

P.S. Tak jsem vyměnil ten stabilizátor za DC-DC měnič. Výměna je opravdu bleskovou záležitostí. Po výměně to funguje, teď uvidíme, co vydrží baterky. :lol:
george1

#89 Příspěvek od george1 »

Prosím o radu: mohu nabíjet vysílačové "tužkovky" přiloženým nabíječem(na 110V) při použití měniče napětí 220/110V 45W??
Munda

nabíjení baterek

#90 Příspěvek od Munda »

Pokud použiješ převaděč napětí z 220 na 110 V tak je to možné, těch 45 W by mělo stačit.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“