Pucmeloud píše:Já mám DX6-ku. Takže asi příjde na řadu vestavba kuchyňských minutek.... Spínat je chci mikrospínačem od kulisy kniplu plynu. To by neměl být problém, jenom najít nějaké pěkné a malé, aby se tam vešly.
Taky jsem se rozhodl, že vyměním vnitřní lin. stabík 3,3V za DC/DC měnič, jjak doporučovali tady: http://www.dimensionengineering.com/app ... um_mod.htm Objednal jsem si ten měnič přímo od výrobce, poštovné chtěli jeden a půl dolaru a asi za hodinku po objednání mi poslali mail, že objednávka je vyřízená a odeslaná!!!!!!!! K...a, v té Americe fakt všechno funguje a nikdo tě nechce okrást. Pro čecha nepochopitelné. No tak se těším.
Jen tak pro zajímavost jsem koukal na katalogový list LM2937 a podle něj mi připadá, že by měl chodit cca od 4,5 V. Tak proto ho tam asi "the Spektrum engineers chose". Možná měli strach, že by spínaný stabilík mohl něco rušit.
Munda píše:Vážení mám vlevo na knyplu plyn a křidélka, vpravo výškovka a směrovka. Lítá s tímto uspořádáním někdo? Jdou u DX 6i správně mixy?
Mám DX6i, ale MODE1 a mám trošku problém s mixem pro TORO na páčce výškovky mi chodí "křidélka" na páčce křidélek jde "výškovka", budu ještě zkoušet toto korketně nastavit pomocí reverzů serv. Nemáš podobný problém nebo proč se ptáš?
tomolovic píše:Ahoj, dnes mi přišla DX6 ale je bez českého manualu. Nevíte kde ho mohu sehnat? Díky
No tak obchodní sice teda až po týdnu (prej byl pryč) mi ho poslal! Byl moc příjemnej takže v pohodě. Tak kdyby ho taky někdo potřeboval tak ho klidně pošlu mejlem