WILD HAWK

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#361 Příspěvek od Marcos »

ja vim, psal to Woro zde: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... sc&start=0
Me se prave podarilo koupit presne toho mustanga na tech strankach, a jeste od jinyho cloveka :) Myslim, ze ted uz vypada docela k svetu. Jeste prijit ta nabijecka a jde se letat. Dneska prisly lipolky, ale podle mereni bych je mel nabit balancerem, takze asi tak za tyden.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Jano
Kontaktovat uživatele:

#362 Příspěvek od Jano »

JM

No z blízka ten plystyreňák vyzerá príšerne :cry: ale to asi všetky :D
JM

#363 Příspěvek od JM »

Jano píše:
JM

No z blízka ten plystyreňák vyzerá príšerne :cry: ale to asi všetky :D

Jo, ale za letu to nevadí :) A hlavně to plní účel-dost snese i od ne příliš zkušeného letce. Ale myslím že tenhle je celkem dost pěkně provedenej: http://www.komet.ic.cz/mustang.html
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#364 Příspěvek od Marcos »

Jo, tak presne tohodle mam 8)
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
elvira

#365 Příspěvek od elvira »

hoj, chci se zeptat, mam bellancu a moc nelitá!!!je WildHawk lepčí na začátek? mooOOC o něm přemyslim, když tak může někdo napsat své skušenosti a úpravy pro lepčí let, jak dlouho vydrží ve vzduchu atd. díky moooc
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#366 Příspěvek od Marcos »

Jestli mas "trochu" casu, tak projed cele toto vlakno + jeste to v zacatecnikovi. Tak se dozvis asi nejvic, ikdyz te to nejakou tu hodinku bude stat :)
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#367 Příspěvek od Marek71 »

elvira:
Si robíš srandu, nie ??? WH je tu snaď najdiskutovanejší model, je tu o ňom už napísané snaď všetko... že aj keby ti niekto niečo napísal, bude sa určite opakovať. Hľadaj.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
gubis

#368 Příspěvek od gubis »

Elvira

hoj, tak mé postřehy: původně jsem chtěl Bellancu, ale nakonec jsem šel do WH. Bellanca jako hornoplošník není tak stabilní a ve větru si s ním nezalítáš, a co jsem pročítal fora tak moc lidí ho nechválilo, prakticky se s ním bez plynu nedá klouzat...možná jen tak trošku ale rozhodně ne tak dlouho jako s WH. A i spoustu zkušených modelářů mi říkalo že Bellanca pro začátečníka není moc vhodná. Mě osobně se Bellanca jaksi nezamlouvá a jsem rád, že jsem nakonec objevil WH. Po ziskání více zkušeností si můžeš na WH namontovat i křidélka a máš "akrobata" :D
jinak pokud sháníš nějaké užitečné rady či úpravy WH, tak Nakadah napsal obstojnou stránku se svými postřehy: http://83.208.59.206/mix/wildhawk
jinak stačí hledat a určitě něco najdeš :)
gubis

#369 Příspěvek od gubis »

zkoušeli jste někdo vysílačku z WH upravit pro připojení na PC? Rád bych totiž zalítal i RC simulátory a kupovat joystick za 800kč se mi zrovna nechce. Předem dík
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#370 Příspěvek od Marek71 »

Bazarové sa predávajú za 400-500 KČ. Ja som predával pred cca. 3 mesiacmi za 450 KČ.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
gubis

#371 Příspěvek od gubis »

Marek71 píše:Bazarové sa predávajú za 400-500 KČ. Ja som predával pred cca. 3 mesiacmi za 450 KČ.

Ale to je zbytečný, na co bych vyhazoval 400kč když si to můžu upravit sám za pakatel a navíc na tu vysílačku už jsem zviklej a ten joystick určitě není jako vysílačka skutečná
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#372 Příspěvek od Marcos »

Jo, mas pravdu, ze to jde, urcite to neni ani nic sloziteho. Myslim, ze v jednom casopise o tom byl clanek, mrkni do diskuze elektronika a tam je o tom pripojeni vlakno. Priste se nauc pouzivat funkci hledat ;)
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
Blurcak
Kontaktovat uživatele:

#373 Příspěvek od Blurcak »

gubis píše:zkoušeli jste někdo vysílačku z WH upravit pro připojení na PC? Rád bych totiž zalítal i RC simulátory a kupovat joystick za 800kč se mi zrovna nechce. Předem dík

podivej se na rcrevue.cz v nejakem cisle to bylo
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#374 Příspěvek od Marcos »

Myslim, ze bylo z unora, ale bez zaruky :)
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
gubis

#375 Příspěvek od gubis »

jj máš pravdu byl to únor 2007. Teď to jen někde sehnat :lol:
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“