vhodná nabíječka ??

Nabíječky, zdroje, přístroje
Zpráva
Autor
Falcon16

#16 Příspěvek od Falcon16 »

Abu píše:Ale Petr v uvodnim prispevku jasne napsal
nyní potřebuji nabíjet A123
... a jedna z nejvetsich vyhod techto clanku je prave nabijeni na letisti za 15 minut, staci jeden akupack na celodenni litani, ne 2-3 jako u lipol a NiMh...

potom sa ospravedlnujem, tento fakt mi unikol :oops:
coro

#17 Příspěvek od coro »

coro píše:Na 12V (táto konkrétna náhodou až po 24V Pb), za najmenší peniaz vidím Hyperion 0610i, 250W, holka co dělá všecko okrem vybíjania, mám ju teraz na chvílku požičanú a zatiaľ jednoznačne ano, super.. (ešte jej dám zabrať a napíšem viac ale už viem že okrem Lipo/LiIon/LiFe nabíja aj NiCD automatom, a dobre, mám k nej termočidlo, má v sebe balancer, nabíja olovo, ... )

Počkajte sekundu, práve ma ten 0610i strašne naštval ...

Stále as prikláňam k názoru že to je nabíjadlo s najlepším pomerom cena/vlastnosti na trhu, ale ten upgrade naozaj potrebuje. Pri kúpe si preto treba zobrať aj kábel na PC (kto sa neplánuje babrať s grafmi na PC, stačí ak si nájde nejakého kolegu kde to upgraduje).

Zatiaľ viem len že normálna 0610i verzia 1.3 (najnovšia ) má chybu a nefunguje v nej žiadna reakcia nabíjača na napätia posielané balancerom. Tu je popis a grafy stiahnuté z dataportu.
Treba povedať že DUO ani 1210i túto chybu nemajú. Dúfam že fix a novší firmware (ktorý môže byť upgradnutý doma, stiahnutím z internetu) bude veľmi rýchlo.
http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1. ... tec=878786
Naposledy upravil(a) coro dne úte 20.05.2008 9:25, celkem upraveno 3 x.
Falcon16

#18 Příspěvek od Falcon16 »

na tej helimanii, ked mam v objednavke: Dodavka bez DPH, ked to budem mat zaskrtnute, tak nebudem platit DPH alebo ako to je? niekedy musim tu DPH zaplatit, nie?
Dakujem
kovar
Kontaktovat uživatele:

nabíječka

#19 Příspěvek od kovar »

Já si objednal Nabíječ EOS606 IAD 12/220V s balancerem Hyperion u JR-MODELS. Kolegové jí bez problémů používají.
helifish

#20 Příspěvek od helifish »

Marcos píše:To jsem take cetl, ale podle nejdnovejsich ohlasu na tomto foru s tim snad neco provedli.

ImaxB6 už je v pořádku. Po vybalancování nabíječka ukazovala 4.2V,4.2V,4,2V tak jsem to přeměřil multimetrem (Voltcraft vc444) a naměřil jsem 4.2V, 4.17V a 4.2V. Takže i když měřák sice není z nejpřesnější tak by to mělo být OK. Ten prostřední článek si po odpojení nabíječky vždycky víc "sedne" to už mi dělal na stáré nabíječce.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Odpovědět

Zpět na „Pozemní elektronika“