Novy regulator + stridak - nefunguje
Novy regulator + stridak - nefunguje
Pomoooc! Motor jenom tak poskakuje a neroztoci se - regl to po dvou vterinach vzda. Nejake napady?
Re: Novy regulator + stridak - nefunguje
Prerusena faze na motoru ?awe_cz píše:Pomoooc! Motor jenom tak poskakuje a neroztoci se - regl to po dvou vterinach vzda. Nejake napady?
awe_cz píše:Pomoooc! Motor jenom tak poskakuje a neroztoci se - regl to po dvou vterinach vzda. Nejake napady?
Co zkontrolovat spojeni mezi regulatorem a motorem? Me se tohle stalo, kdyz jsem spatne spojit jeden ze tri dratu k motoru.
macpro píše:Prerusena faze na motoru ?awe_cz píše:Pomoooc! Motor jenom tak poskakuje a neroztoci se - regl to po dvou vterinach vzda. Nejake napady?
Zmereno - tim to nebude...
Zkrat vinuti mezi fazema ?awe_cz píše:macpro píše:Prerusena faze na motoru ?awe_cz píše:Pomoooc! Motor jenom tak poskakuje a neroztoci se - regl to po dvou vterinach vzda. Nejake napady?
macpro píše:Zkrat vinuti mezi fazema ?awe_cz píše:macpro píše:Prerusena faze na motoru ?awe_cz píše:Pomoooc! Motor jenom tak poskakuje a neroztoci se - regl to po dvou vterinach vzda. Nejake napady?
Jsou tam cca 4 ohmy - muzu to jeste zkusit zmerit v zatezi, ale nevim.
Edit: Fakt legracni - po asi patym propojeni se to rozbehlo. No alespon mne to donutilo prostudovat navod a naucit se programovani. Podeziram ony "zlate" konektory...
Nedávno jsem koupil nabíječku a při prvních testech mě docela dost zlobila - hlásila různé nízké napětí, ukončovala nabíjení atd. Už jsem z toho byl nešťastný, ale pak mě napadlo zkontrolovat nabíjecí káblíky a zjistil jsem, že do jednoho banánku zapomněl pan číňan drát zaletovat - byl tam jenom strčenej a pohromadě to držela jen krytka konektoru.
Takže pokud dojde motůrek s už "naletovanými" goldy, tak minimálně zkontrolovat to doporučuju - ale ideálně dát napřímo.
Takže pokud dojde motůrek s už "naletovanými" goldy, tak minimálně zkontrolovat to doporučuju - ale ideálně dát napřímo.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
tks píše:Nedávno jsem koupil nabíječku a při prvních testech mě docela dost zlobila - hlásila různé nízké napětí, ukončovala nabíjení atd. Už jsem z toho byl nešťastný, ale pak mě napadlo zkontrolovat nabíjecí káblíky a zjistil jsem, že do jednoho banánku zapomněl pan číňan drát zaletovat - byl tam jenom strčenej a pohromadě to držela jen krytka konektoru.![]()
Ty konektory jsem na motor pajel ja - takze minimalne tomuhle spoji verim. Ale mam pocit, ze maji na sobe zvenci nejakou ochrannou vrstvu nebo co. Kazdopadne konektory na reglu uz pripajeny jsou a nechce se mi je strihat - ted uz to funguje, tak to tak necham.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Nejde o kvalitu pajeni konektoru, ale o ty samotny konektory, proste tyhle typy nejsou dobry uz z principu a kdyz to jeste cinan nekde osidi (treba mu vyjde samicka o nejakou tu desetinku vetsi), tak ten kontakt je opravdu mizernej, jak ses sam presvedcil v praxi.
Predstava ze budu pred kazdym startem sachovat s konektorama aby se mi vubec rozbehl motor....
.... nebo spis 
Predstava ze budu pred kazdym startem sachovat s konektorama aby se mi vubec rozbehl motor....
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Abu píše:Nejde o kvalitu pajeni konektoru, ale o ty samotny konektory, proste tyhle typy nejsou dobry uz z principu a kdyz to jeste cinan nekde osidi (treba mu vyjde samicka o nejakou tu desetinku vetsi), tak ten kontakt je opravdu mizernej, jak ses sam presvedcil v praxi.
Predstava ze budu pred kazdym startem sachovat s konektorama aby se mi vubec rozbehl motor....![]()
.... nebo spis
Na ja to spis vidim opravdu na tu ochrannou vrstvu - konektory v sobe drzi docela slusne, takze mechanicky problem to neni.
Abu ma pravdu. Neni konektor jako konektor. Nechal sem origo Goldy na Dulaskym i na Ray motoru. Konektory na Rayi v regleru ECO25 drzi pevne a dobre, to same konektory na Dualskym do regleru Pulso33. Ale kdyz zkusim dat Dualskyho na ECO25 tak ty konektory skoro vubec nedrzi
tak samo Ray na Pulso.
Proste na prumeru desetinka k desetince a mame tady co Halik?? Prechodovy odpor jako blazen...Nak
Proste na prumeru desetinka k desetince a mame tady co Halik?? Prechodovy odpor jako blazen...Nak