Kniha

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tondas2

Kniha

#1 Příspěvek od tondas2 »

Kolegové nemáte někdo doma tuto knihu? Potřeboval bych oscanovat prvních 5 stránek je to nějaká rozcvička,nepomůže někdo? Hledal jsem kde to koupit,nenašel.
fotografie0398.jpg
jarda33

Re: Kniha

#2 Příspěvek od jarda33 »

Ahoj, tady ji maj za dobrou cenu : https://www.knizniklub.cz/knihy/112818- ... i-dvd.html

PS: Pokud ji chceš poslat, můžu to zařídit.
DJI - Phantom 4
tondas2

#3 Příspěvek od tondas2 »

Přeci jenom by stačil asi ten scan.
jarda33

#4 Příspěvek od jarda33 »

Já ji nemám, ale kamarádka dělá v KK , tak když jsi psal že ji nemůžeš sehnat, tak jsem tam juknul a maj ji, toť vše.
DJI - Phantom 4
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#5 Příspěvek od rampa_mckvak »

tondas2 píše:Kolegové nemáte někdo doma tuto knihu? Potřeboval bych oscanovat prvních 5 stránek je to nějaká rozcvička,nepomůže někdo? Hledal jsem kde to koupit,nenašel.
fotografie0398.jpg

Myslíš rozcvičku jako na zahřátí, třeba jako kroucení hlavou, protahovačky apod? Nebo nějaký chikung?
Spíše bych doporučoval chodit do nějakého klubu, školy, kde je zkušený sifu a učit se od něj. Kniha tě na správnost provedení a chyby neupozorní dostatečně. Jen můj názor.
Co neubrzdíš neukecáš.
tondas2

#6 Příspěvek od tondas2 »

Ano myslím tu rozcvičku na zahřátí,mám problémy s páteří a toto mi doporučil fyzioterapeut.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#7 Příspěvek od rampa_mckvak »

Tak to jo. I těchto rozcviček je mnoho a každá škola to dělá jinak, i když plno cviků jsou stejné, nebo podobné.
Co neubrzdíš neukecáš.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“