Dymo píše:Pánové, mám dotaz. Po několikátém přehrání FW 1.03.04 mi nejede 1 motor. Aktualizace proběhne pokaždé v pohodě a vše funguje. Po několika zapnutích (2-5) nefunguje levý zadní motor. Když dám zpátky FW 1.03.02 problém jsem nepozoroval. Reklamovat nebo lítat se starším FW a doufat na brzké vydání nového FW ? Nechce se mi čekat měsíc na Telink. Odlítáno má max 1 hodinu a není ještě ani pořádně odzkoušen a třeba za měsíc bude zase problém například s gimbalem a zase reklamace. Co tak čtu, je Mavic docela nedodělek.
Pokud Ti to dělá opravdu jen při tom nejnovějším firmware a u předchozí verze je vše v pořádku, asi bych také lítal s tím funkčním a počkal na další, protože žádné podstatné rozdíly (když opominu nefunkční motor) tam nejsou. Každopádně je Tvoje anomálie dost zvláštní a odzkoušel bych 100% funkčnost zmíněného motoru raději ještě bez vrtulí, případně letem v nízké výšce nad "bezpečným povrchem"... Je to docela zajímavé, o tom jsem ještě neslyšel...
Vyzkoušel bych ten firmware klidně, ale mám Mavica v servisu s mou anomálií, tzn. samovolné stoupání (popisoval jsem v předchozích příspěvcích).
Jinak samozřejmě šlo čekat, že u tohoto zcela nového konceptu nějaké mouchy budou, ale lákadlo v podobě takřka kapesní koptérky s těmito parametry bylo pro mnohé včetně mne příliš silné
Dej pak vědět, docela mne zajímá, na co přijdeš.
Z.