mhabr píše:
Nepovažuješ za stavění - koupím ARF z EPP, nacpu do toho nejlevnější výbavu a olepím to skelnou páskou. Že ne?
To je lepení
mhabr píše:
Nepovažuješ za stavění - koupím ARF z EPP, nacpu do toho nejlevnější výbavu a olepím to skelnou páskou. Že ne?
mhabr píše:Nepovažuješ za stavění - koupím ARF z EPP, nacpu do toho nejlevnější výbavu a olepím to skelnou páskou. Že ne?
Hoki píše:A vlepoval jsi rámeček s dvířky a nebo bez. Prázdný jde asi lip.
Jojo, mám křídla na křidélka koupený na FunGlidera. Jsou větší na rozpětí, jinak do Pandy seděj.
kovec píše:Dobrý den.
Panda se mně celkem zalíbila , ale nemůžu ji v žádném shopu najít skladem.Nevíte náhodou někdo co se děje.Přestali ji vyrábět?
abegin píše: Ty křídla z Fun Glidera jsou docela zajímavá variace, jsem docela zvědavý, jak ti to bude lítat. Já jsem si křidýlka dodělal hned na začátku na původní křídla a nemá to chybu, je to hodně zábavný a nekonfliktní letadlo.
Kayakero píše:Opět se mi stalo, že jsem u Fun glidera lehce ohnul hliníkový nosník křídla. Křídlo potom úplně nesedí ve výřezu. Jednak se to blbě rovná, také mám strach, že pokud se to ještě párkrát takto ohne, tak ten hliník praskne.
Řešili jste někdo, jak ten nosník vyztužit, nebo vyřešit spojení křídel jinak?
Hoki píše:No a že se s tím v luftě nemazlím.