– žádnou "guču" vracet nehodlám, opravdu ne
– prodejce výslovně propaguje možnost objednat a vyzkoušet, a ponechat si co vyhovuje a zbytek vrátit
– prodejce moc dobře ví že si ponechám stan jen jeden a přesto mi zboží dodá
– uhradil jsem plnou cenu všech tří stanů, pokud je nevhodně zabalím či poškodím/použiju, tak se sám vystavuju riziku že mi je prodejce nebude chtít vzít nazpět
– pokud bych zboží kupoval v kamenné prodejně, budu je chcít také kompletně rozbalit (kontrola kvality švů, rovnosti střihu a zda jde dobře vypnout)
Když si kupujete třeba oblečení, tak si jej taky přece zkoušíte. Nebo vám prostě u zboží stačí fotka? Mně tedy ne.
Nemorální (ba co víc - nezákonné) by naopak bylo, kdyby prodejce prohlédnutí zboží neumožňoval. To že má pak nějakou práci např. s tím že musí něco třeba přebalit a podobně, tak to je prostě součást jeho práce – pokud by s tím měl "problém", tak asi nepodníká ne? Případně nenabízí stany přes internet.
Jak na to někteří pohlížíte je samozřejmě Vaše věc, ale já se proti tomu ohrazuju – už nějaký ten pátek naštěstí nežiju v komunistické totalitě, kdy byl podobný myšlenkový přístup standardem.