Třeba se pak pod taktovkou velkého bratra dr0nisti s ned0onisty budou muset usmířit pod jednou střechou
Jak se dívají třeba pravověrní radioamatéři s CW provozem na ty s digitálním u PC?
FlyBear píše:No ale když se podíváš na ty obory, to fakt vypadá na znovuzrození Svazarmu![]()
Třeba se pak pod taktovkou velkého bratra dr0nisti s ned0onisty budou muset usmířit pod jednou střechou![]()
Jak se dívají třeba pravověrní radioamatéři s CW provozem na ty s digitálním u PC?
jio píše:...
Viděl jsi někdy gumicuk?
FlyBear píše:Třeba se pak pod taktovkou velkého bratra dr0nisti s ned0onisty budou muset usmířit pod jednou střechou![]()
OK2BUH píše:............Doba se mění a lidi se mohou buď přizpůsobit nebo vymřít se ctí pravověrných......
zdzd píše:Řekl bych, že tu jsme s tím naprosto OT. Zrovna ta digitální měrka je celkem k ničemu, nejužitečnější je měrka na pádla. Jak poznáš nevyvážené listy, pokud je neumíš změřit? Pár udělátek najdeš na mém webu.
Heli z balzy? Kde jsi na to přišel? I když měl jsem i balzové listy. Řeč je o tom, co potřebuješ navíc při přechodu od balzy na heli. Což jsou třeba zrovna ty šroubováky...
BTW: Finta jak změřit rovinu cykliky stahovací páskou by mne docela zajímala. To řeším právě měrkami na pádla.
Samozřejmě.jio píše:Viděl jsi někdy gumicuk?
OrDa píše:...Dokud platila stará (mezinárodně platná) omezení - 5 kg, 10 ccm, 100 g/dm2 - bylo všechno v klidu....
.... by ale stačil návrat k původním pravidlům pro létání bez omezení a co nadto jest na registraci, na vymezených plochách či se zkouškami.....
jio píše:Ta otázka není hloupá. Když píšeš, že malý RC větroň taháš na 100m gumicuku, tak je na místě.
pokuta píše:I tohle by mohl být jeden z hraničních bodů, jen by bylo nutno nějak vymezit stroj s rotující nosnou plochou.
Arcicorsa píše:No já nevím, ale postavit coptéru ke které jsem nedostal jediný manuál mi přijde složitější než postavit Heli dle dokonale zpracovaných obrázkových návodů..
OK2BUH píše:Radioamatéři se na to dívají podobně jako vy. Jednotlivé obory mají mezi sebou rivalitu, vzájemně se popichují ale nerozdělují se, to by byla velká chyba.