Tohle chci domu

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
zdzd

Re: Tohle chci domu

#16 Příspěvek od zdzd »

Toť otázka. Je to tak sedm let. Netuším co tam mají dneska...
Lark

#17 Příspěvek od Lark »

to zdzd: To už jste byli v tom novém školicím centru v Kosmonosích u autoservisu (mimo fabriku)? Já už taky přehled nemám, protože jsem už nějaký rok v penzi. :lol: Volný přístup do výrobních provozů ale býval většinou jen při tom "Dnu otevřených dveří", protože nelze do výroby pustit "hejno" lidí a ten se dělával většinou jen k nějakému výročí, nebo zvláštní události. Přístupné prostory byly opáskované "mlíkem" a provozy jedou jen ukázkově. Můžu se ale bývalých kolegů zeptat jestli se něco nechystá, případně aby mi dali včas vědět.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od pkotatko »

Ruzne roboticke ruky jsem uz videl. Me hlavne prekvapilo ze je to tak tuhe ze se s tim da frezovat. A docela svizne.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Amper

#19 Příspěvek od Amper »

zalezi taky co frezujes. Pro drevo neni potreba ta tuhost tak velka - frezuju doma na frezce postavene z pacerek na kabely, lozisek do inlinu a dilu z 3D tiskarny
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
pakozdy

#20 Příspěvek od pakozdy »

mate tu niekto skusenosti s malymi verziami ? take na hranie sa , oboznamenie sa s problematikou, ovladanim pripadne carbanie s fixom.
ma vyznam nieco take male stavat alebo sa radsej rozhliadnut po nejakom simulatore?

Sent from my XT1032 and I will remove the signature
guchar

#21 Příspěvek od guchar »

@pakozdy Máš na mysli něco jako
BCR 10 Robotic Arm - alza
Robotická ruka - MEGADÁRKY.CZ
"ROBOTICKÁ RUKA - arduino (-merkur)" případně "ROBOTICKÁ PAŽE"
Výsledky Google pro: "robotická paže"
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“