Tak přeju hodně štěstí při čekání na jejich odpověď. Extru jsem si kdysi koupil taky a bohužel na mé technické dotazy ohledně tohoto modelu po jeho zakoupení vůbec neodpovídali i když jsem dotaz několikrát opakoval. Pak jsem měl časem pár dotazů k jinému modelu (hledně hmotnosti samotné stavebnice) a taky nikdy neodpověděli a další cihlu jsem si kupovat naslepo nechtěl... Dosáhnout totiž letovou váhu této extry dle recenzovaných 590-660g je velká utopie. Já se dostal někam cca k 850-900g s motorem 3536 a 2200 3s akumulátorem (doporučované komponenty!) a pomalu to lítat moc neumělo. Zkus si schválně zvážit kolik váží všechny komponenty stavebnice, které použiješ, já už si to nepamatuju, ale bylo to dost, tak to sem zkus napsat, zájemce by to určitě zajímalo...
Co se týká krytu motoru, tak tam si myslím, že jsem s tím taky nějak laboroval, že to nějak celé nesedělo, ale už si to moc nepamatuju...
Za mne Va-models už nee, raději si připlatím za RC-factory, teď zrovna pokukuju po Edge XL, kde si myslím, že bych se na těch 650g i s těžkým akumulátorem 3s 2200 dostat mohl.
čus