daber píše:... Pokud si na přepínači nastavím nějakou hlašku je možné nastavit, aby se při přepnutém přepínači ta hláška opakovala v nějakém časovém úseku pořád dokola?
Děkuji
Přijde mi smysluplné opakování hlášek co se týká telemetrie - výška, napětí, teplota a tak. To samozřejmě umí. Toho se také týká název vlákna.
Ale aby mi to dokola říkalo třeba že mám vytažený klapky nebo podvozek... To mi přijde zbytečné a na Alzhaimra mám snad ještě dost času

No a jestli to zazní při přepnutí... tak přece vím na co sahám a kam to přepínám, i proč to přepínám...
A kdyby mi to přece jen tak moc chybělo, vezmu s sebou na lítání mangelku a ta mi může opakovat klidně i "letíš doleva", "letíš k sobě", "táhneš", "tlačíš" a tak

No... uznávám že někdy by to možná přínos mělo... mít nacpaný hangár a vozit se sebou současně třeba maketu s 12-ti funkcema a namakaný F3J s mnohaservovým křídlem... to by se asi plést mohlo...
Naštěstí se mně to netýká (ten nacpaný hangár). A zprovozňovat hlášky přepínačů jen proto že to doprogramovali, to se mi také nechce.
Mám Mx-20 (a čekám na Mx-32

), přepínače přiřazuji na každém éru co nejstejněji abych měl třeba podvozek pořád na stejné páčce a aby byl stejný také směr přepínání. To myslím pomůže víc než hlášení.