Honzulus píše:jo taky me to napadlo, ale nikoho takovyho neznam kdo by bydlel blizko me a zatim stejne penize nemam takze bych ani nic vzit nemohl
Easy Glider Pro Elektro aneb nezačínat na stíhačce
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
"Požičaj" si od otca kreditku, stačí na chvíľu a ofoť si ju z oboch strán, alebo opíš údaje... no a potom si zaloš konto na paypal a veselo nakupuješ
Ale keby som bol tvoj otec a zistím to, tam ťa prizabijem, to je také malé riziko takejto transakcie
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
thsoft píše:
Šel by ten kužel i přímo na osu průměr 6mm ?? Mám obrácenou montáž AXI v EGE a už 14 dní čekám na kužel z "pohodalet.cz" ... Budu se asi muset poohlédnout jinde když jen slibují a neposílají ....
P.S. katastrofalet.cz![]()
Tom
Tento kužel je na hřídel motoru o průměru 6 mm. Objednal jsem v pátek večer v pondělí to poslali a včera mi to přišlo, takže jsem čekal 2 pracovní dny!:)
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
BadBoy:
Vrtuľa je akurát
Ak nemáš merák, tak urob test na zemi, povedzme 20s na plný plyn a potom skús teplotu motora. Ale kabínu maj zavretú,akoby si letel. No a ak bude motor po tomto teste OK, tak za letu bude určite v pohode.
Ja sice merák mám, ale EagleTree, ten len loguje a výsledky vidím až po pripojení na PC. Odkiaľ presne si a kam chodíš lietať ?
Vrtuľa je akurát
Ja sice merák mám, ale EagleTree, ten len loguje a výsledky vidím až po pripojení na PC. Odkiaľ presne si a kam chodíš lietať ?
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Marek71 píše:BadBoy:
Vrtuľa je akurátAk nemáš merák, tak urob test na zemi, povedzme 20s na plný plyn a potom skús teplotu motora. Ale kabínu maj zavretú,akoby si letel. No a ak bude motor po tomto teste OK, tak za letu bude určite v pohode.
Jsem, ze Suchdola a zatím nechodím lítat nikam, byl jsem jen jednou a to někde za Prahou jsem si vyhlídl pole!:) Není problém někam dojet, mám auto! Klidně přijedu někam kde lítate vy....
jirad píše:Merak by byl, akorat Praha 6 je na muj vkus daleko ... pokud se priblizis, tak v pohodeBadBoy píše:... změřit odběr na zemi, jestli není moc velká vrtule!:)
Tak zatím jsi se ozval jen ty (marek71 neví jak bude mít čas), tak bychom se mohli dohodnout na nějakém místě kde lítáš a klidně přijedu?
Domluva mozna, treba Dehtary mi na zalet vubec neprijdou spatny :-) Pokud bude aspon trosku slusny pocasi, sam se tam bat rozhodne nebudes (spis tam bude hlava na hlave), ja mam ted motor na reklamaci, tak jsem zvedavej, jestli se hangarnici (resp. Pelikani) stihnou pochlapit ... tel. na me je kdyztak 603744703. Jirka
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan