Easy Glider Pro Elektro aneb nezačínat na stíhačce

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od Marek71 »

"Požičaj" si od otca kreditku, stačí na chvíľu a ofoť si ju z oboch strán, alebo opíš údaje... no a potom si zaloš konto na paypal a veselo nakupuješ :-) Ale keby som bol tvoj otec a zistím to, tam ťa prizabijem, to je také malé riziko takejto transakcie :-)

Honzulus píše:jo taky me to napadlo, ale nikoho takovyho neznam kdo by bydlel blizko me a zatim stejne penize nemam takze bych ani nic vzit nemohl
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
BadBoy

#92 Příspěvek od BadBoy »

Tak kužel a listy už jsou doma a vše pasuje jak má, aspoň myslím!:)
thsoft
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od thsoft »

BadBoy píše:Tak kužel a listy už jsou doma a vše pasuje jak má, aspoň myslím!:)

Šel by ten kužel i přímo na osu průměr 6mm ?? Mám obrácenou montáž AXI v EGE a už 14 dní čekám na kužel z "pohodalet.cz" ... Budu se asi muset poohlédnout jinde když jen slibují a neposílají ....

P.S. katastrofalet.cz :P

Tom
BadBoy

#94 Příspěvek od BadBoy »

thsoft píše:
BadBoy píše:Tak kužel a listy už jsou doma a vše pasuje jak má, aspoň myslím!:)

Šel by ten kužel i přímo na osu průměr 6mm ?? Mám obrácenou montáž AXI v EGE a už 14 dní čekám na kužel z "pohodalet.cz" ... Budu se asi muset poohlédnout jinde když jen slibují a neposílají ....

P.S. katastrofalet.cz :P

Tom

Tento kužel je na hřídel motoru o průměru 6 mm. Objednal jsem v pátek večer v pondělí to poslali a včera mi to přišlo, takže jsem čekal 2 pracovní dny!:)
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od Marek71 »

Mám dojem, že sú to kužely od pohodalet.cz, aspoň tak vypadajú...
BadBoy

#96 Příspěvek od BadBoy »

Marek71 píše:Mám dojem, že sú to kužely od pohodalet.cz, aspoň tak vypadajú...

mám pocit, že jsem to někde četl, že to tak je! Ale kužel přišel v balíčku potištěném topmodelcz, tak leda by to dělal pro ně...
BadBoy

#97 Příspěvek od BadBoy »

Tak motor přišel v úterý a už jsem začal na montáži, ale není moc času, takže to budu mít asi až v pátek večer.

Tímto bych chtěl i někoho požádat kdo by byl schopen mi pomoci se záletem a změřit odběr na zemi, jestli není moc velká vrtule!:)
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od Marek71 »

BadBoy:
Vrtuľa je akurát :-) Ak nemáš merák, tak urob test na zemi, povedzme 20s na plný plyn a potom skús teplotu motora. Ale kabínu maj zavretú,akoby si letel. No a ak bude motor po tomto teste OK, tak za letu bude určite v pohode.

Ja sice merák mám, ale EagleTree, ten len loguje a výsledky vidím až po pripojení na PC. Odkiaľ presne si a kam chodíš lietať ?
jirad
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od jirad »

BadBoy píše:... změřit odběr na zemi, jestli není moc velká vrtule!:)
Merak by byl, akorat Praha 6 je na muj vkus daleko ... pokud se priblizis, tak v pohode :-)
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan
BadBoy

#100 Příspěvek od BadBoy »

Marek71 píše:BadBoy:
Vrtuľa je akurát :-) Ak nemáš merák, tak urob test na zemi, povedzme 20s na plný plyn a potom skús teplotu motora. Ale kabínu maj zavretú,akoby si letel. No a ak bude motor po tomto teste OK, tak za letu bude určite v pohode.

Ja sice merák mám, ale EagleTree, ten len loguje a výsledky vidím až po pripojení na PC. Odkiaľ presne si a kam chodíš lietať ?

Jsem, ze Suchdola a zatím nechodím lítat nikam, byl jsem jen jednou a to někde za Prahou jsem si vyhlídl pole!:) Není problém někam dojet, mám auto! Klidně přijedu někam kde lítate vy....
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#101 Příspěvek od Marek71 »

Tento víkend to je také neisté, máme svadbu v rodine, ale aspoň v nedeľu podvečer by som chcel polietať. Ale radšej sa tentokrát obráť na Jirku, ak bude mať čas... Ja by som moc rád, ale na 100% nemožem sľúbiť.
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od Walhalla »

panove.. ja dneska ci zitra dostavuju EGEho a o vikendu ho du zkusit.. ale pokud se tady nekde budete domlouvat na Praze a okoli, tak se rad taky pridam.. Znamych, kteri dokazi poradit, neni nikdy dost :-)
BadBoy

#103 Příspěvek od BadBoy »

Walhalla píše:panove.. ja dneska ci zitra dostavuju EGEho a o vikendu ho du zkusit.. ale pokud se tady nekde budete domlouvat na Praze a okoli, tak se rad taky pridam.. Znamych, kteri dokazi poradit, neni nikdy dost :-)

no aspoň tam nebudu sám začínat!:)
BadBoy

#104 Příspěvek od BadBoy »

jirad píše:
BadBoy píše:... změřit odběr na zemi, jestli není moc velká vrtule!:)
Merak by byl, akorat Praha 6 je na muj vkus daleko ... pokud se priblizis, tak v pohode :-)

Tak zatím jsi se ozval jen ty (marek71 neví jak bude mít čas), tak bychom se mohli dohodnout na nějakém místě kde lítáš a klidně přijedu?
jirad
Kontaktovat uživatele:

#105 Příspěvek od jirad »

Domluva mozna, treba Dehtary mi na zalet vubec neprijdou spatny :-) Pokud bude aspon trosku slusny pocasi, sam se tam bat rozhodne nebudes (spis tam bude hlava na hlave), ja mam ted motor na reklamaci, tak jsem zvedavej, jestli se hangarnici (resp. Pelikani) stihnou pochlapit ... tel. na me je kdyztak 603744703. Jirka
Toro 900 a par dalsich poletuch ... - Optic 6 Assan
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“