Maximální teploty ss motoru a ESC
Maximální teploty ss motoru a ESC
Dnes jsem byl jezdit s nově instalovanou telemetrií.
Teplota ss motoru (Traxxas Titan 775) se držela kolem 60-65°C - alarm mám nastaven na 75°C.
Teplota reglu (Traxxas EVX-2), ale neustále přesahovala mnou nastavený limit 65°C.
Otázky:
1) je normální, že teplota reglu je vyšší než motoru?
2) na jakou teplotu nastavit alarm pro motor?
3) na jakou teplotu nastavit alarm pro regl?
Teplota ss motoru (Traxxas Titan 775) se držela kolem 60-65°C - alarm mám nastaven na 75°C.
Teplota reglu (Traxxas EVX-2), ale neustále přesahovala mnou nastavený limit 65°C.
Otázky:
1) je normální, že teplota reglu je vyšší než motoru?
2) na jakou teplotu nastavit alarm pro motor?
3) na jakou teplotu nastavit alarm pro regl?
Re: Maximální teploty ss motoru a ESC
než řešit omezení, přidal bych větráček na regl .
to mi také napadlo, ale nemohu žádný pořádný najít + nevím odkud bych ho napájel - v reglu mám všechny konektory obsazený; leda udělat "Y" u kabelu, kde jsou napojená světla
A co ho připájet přímo na elektromotor? Větráčky koupíte v obchodě s PC nebo v obchodě s elektrosoučástkama třeba GME, GES apod.
Ventilátorů je dost třeba zde. Nebo jeden předražený zde.
Napájení vezmi Y kabelem jak uvádíš nejlépe z kanálu na osvětlení (napětí musí odpovídat paramerům ventilátoru=5V).
Pat
Napájení vezmi Y kabelem jak uvádíš nejlépe z kanálu na osvětlení (napětí musí odpovídat paramerům ventilátoru=5V).
Pat
Futaba T14SG
Velox II, Piper clipped w., Bücker 133 Jungmeister, Slow Poke
Velox II, Piper clipped w., Bücker 133 Jungmeister, Slow Poke
Diky za tipy. Jeden prakticky dotaz - jakym zpusobem ventilator na regl nejlepe uchytit? Ten regl ma nema uplne obdelnikovy/ctvercovy tvar tak aby to tam drzelo. Diky za rady
Jednoduse, vetracek ma 4 diry v rozich. Dej tam vruty a zavrtej to mezi dve zebra reglu. Takhle se to standardne pripevnuje. Musis najit jen vhodny prumer, ani malo, ani moc. A staci pridelat dvouma.
Nakonec jsem se uchyceni vetraku rozhodl udelat takto (viz foto)
Koukal jsem do prijimace a mam v nem jeden volny slot pro telemetrii (napeti/teplota). Je mozne ten vetrak zapojit do tohohle slotu nebo je to kravina?
Koukal jsem do prijimace a mam v nem jeden volny slot pro telemetrii (napeti/teplota). Je mozne ten vetrak zapojit do tohohle slotu nebo je to kravina?
Mozne to je, jen si zjisti, kolik V dava regl a na kolik ma bezet vetracek.