Obal na vysílač
Obal na vysílač
Zdravím,jelikož se mě nechce tahat na letiště kufr plný modelařiny,chci udělat obal-krabici pro vysílač Futaba na příležitostní lítání se samokřídlem,ale nemůžu se rozhodnou z jakého materiálu,prosím máte někdo pro mě tip?Děkuji t.
Re: Obal na vysílač
traveldar píše:Zdravím,jelikož se mě nechce tahat na letiště kufr plný modelařiny,chci udělat obal-krabici pro vysílač Futaba na příležitostní lítání se samokřídlem,ale nemůžu se rozhodnou z jakého materiálu,prosím máte někdo pro mě tip?Děkuji t.
Pultovka nebo palcovka?
Pokud palcovka, tak nejsou špatné ty futrály z Hobbykingu viz třeba https://hobbyking.com/en_us/turnigy-tra ... -case.html , jsou dvě velikosti a více barev.
Mimochodem pokud bys chtěl a dostaneš se do Prahy, tak mohu poskytnout za poloviční cenu, mám tu nějaké navíc (už nepoužívám, měl jsem pro coptery, ale věci k nim už nosím ve velkém báglu, takže tohle zbylo).
- pepinozbrna
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem to podobně jako to řešíš ty a moje zkušenost?.
Zpočátku to bylo super ale časem jsem do rychlo-létacího kufříku musel přidat to co jsem postupně potřeboval
Napřed jeden šroubovák na kužel, pak další na serva a na čepy skončil jsem u sady šroubováků.
Pak jsem potřeboval kleště na povolení matiček, časem pár šroubků, vrutů a matiček. Nějakou lepící pásku, sekunďák
a aktivátor. Měřáček na baterie nějakou tu náhradní gumičku, kousek suchého zipu atd atd
.
No a skončilo to tím že už zase i na skok sebou nosím trošku větší kufřík než je jen obal na vysilač.
Má to ale své velké pozitivum. Neodcházím naštvaně domů, když je potřeba něco malého opravit
Zpočátku to bylo super ale časem jsem do rychlo-létacího kufříku musel přidat to co jsem postupně potřeboval
Napřed jeden šroubovák na kužel, pak další na serva a na čepy skončil jsem u sady šroubováků.
Pak jsem potřeboval kleště na povolení matiček, časem pár šroubků, vrutů a matiček. Nějakou lepící pásku, sekunďák
a aktivátor. Měřáček na baterie nějakou tu náhradní gumičku, kousek suchého zipu atd atd
No a skončilo to tím že už zase i na skok sebou nosím trošku větší kufřík než je jen obal na vysilač.
Má to ale své velké pozitivum. Neodcházím naštvaně domů, když je potřeba něco malého opravit
Nahoru to půjde ... dolů musí.
Nechapu co na letisti jako spravujes ale budiz no... Ja mam kufr na miru z al vyrobemy v praci jin ak staci obal z hk, koroplastik, preklizka, karton, epp , akdysy stacila i igelitka nedavno totu nekdo resil
Tome jaké máš velikosti a barvy? Jeden, dva bych užil.
Díky.
Díky.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:Tome jaké máš velikosti a barvy? Jeden, dva bych užil.
Díky.
Jeden je shodou okolností přesně ten, co je na odkazu, který jsem dával.
Druhý je ten s úchyty na copter zvenku a navíc hlubší - typicky se do něj kromě TX dávají brýle a má větší kapsy na drobnosti. Měl by to být tenhle, akorát červený: https://hobbyking.com/en_us/universal-case-black.html
Podle mě jsou tyhle Turnigy futrály na svou cenu oba dobré, v mém případě jsem je ale zkrátka přestal potřebovat a dnes už je nepoužívám.
Jinak já mám pro F5J jako primární kufr něco jako to na fotce - provedením, ten můj je oranžový a o něco nižší. Dole se mi vejde palcová Futaba 14SG, vedle ní ještě (odděleno molitanem) je místo na malý iSDT nabíječ a starší pohonnou LiPOL pro nabíjení. Do těch horních vyklápěcích přihrádek pak poskládám běžné nářadí, pásky a malé pohonné LiPOL.
Na vícedenní akce samozřejmě tahám ještě velký kufr s hromadou dalších krámů, pro běžný tréning ale vystačím s tím na fotce.
Na vícedenní akce samozřejmě tahám ještě velký kufr s hromadou dalších krámů, pro běžný tréning ale vystačím s tím na fotce.
Pánové,děkuji za nabídku a rady.t
Tak já si ten šedý bez úchytů na kopteru vezmu. Kde tě v Praze potkám? Ideálně nějak odpoledne/po večerech?
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16