Funguje dobře, jsem v dost ohledech spokojen, v tomto směru vše hezké. Musím ale říct, že rozdíl proti dobře vyladěnému "brushed" whoopu, třeba 67k motory s třílistými vrtulemi je menší, než by se čekalo. Limitem je opravdu malá 1s baterka, reálně se z ní dá dostat tak maximální proud pořád relativně malý a jsme v hodnotách, kde jsou brushed motory pořád tak účinné, že přidaná hodnota stříďáku není moc velká. Zrovna dneska mi to nedalo a brushless betu jsem mezi lety prohazoval s "klasikou" s 67k brushed motory a pro létání v malém bytě popravdě rozdíl nestál za řeč, rozdíl byl spíš daný trochu odlišným naladěním obou copterů, mám silný pocit, že při sjednocení setupu by byl rozdíl spíš nulový...
Připadá mi, že přechod na brushless směřuje spíš k použití 2s, viz třeba Beta 65X ( https://www.rotorama.cz/sety/betafpv-beta65x-2s-whoop ), tam se dá dostat na dvojnásobný výkon při polovičním (reálně dokonce ještě menším) proudu, ve výsledku bude při klidném létání doba letu dvojnásobná anebo pro stejnou letovou dobu bude výkon fakt velký. Tohle se u mikrovelikosti 65mm už s brushed udělat opravdu nedá. Naproti tomu ale přínos brushless na 1s se může jevit velký proti lowend E010C, ovšem proti optimalizovanému whoopu to může být až lehce zklamání...
Berte to jen jako zamyšlení z praxe, nikoho tím nechci žádným směrem ovlivňovat - prostě jen takové rozjímání